Tottenham-Manchester United: faniennakko


Tottenham: Matt Harris, TottenhamBlog

Kokoonpano

Suurin uutinen on polvivamma, joka todennäköisesti pitää tärkeän keskikenttäpelaaja Sandron sivussa koko loppukauden. Scott Parker asettuu brassin paikalle. On myös todennäköistä, että Clint Dempsey tulee avauskokoonpanoon. Emmanuel Adebayor on Togon maajoukkueen mukana, joten Dempsey asettunee yksinäisen kärjen taakse 4-2-3-1-muodostelmassa.

Form

Tottenham’s form coming into this match is simply excellent: the team have lost just one of their last 13 in all competitions. Equally pleasing is the fact that we have conceded just twice in our last seven. The defence seems as solid as a Spurs back four has ever been but it will face its biggest test on Sunday.

Edelliset kohtaamiset

Tottenham haki syyskuussa Old Traffordilta historiallisen voiton, mutta saldomme Unitedia vastaan on silti huono sekä kotona että vieraissa. Viime kauden vastaava ottelu päättyi Unitedin 3-1-voittoon. Emme ole voittaneet Unitedia White Hart Lanella sitten kauden 2000-01. Sinä aikana on nähty kuitenkin muutama tasapeli ja sellaiseen nykyjoukkueenkin pitäisi pystyä.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,53. Spurs on vaarallinen, kun Jermain Defoe pelaa piikissä. United taas on kova haaste puolustuspelillemme.

Gareth Bale tekee maalin, 3,35. Bale on parhaimmillaan suurissa otteluissa. Kerroin on loistava.

Yli 3,5 maalia, 2,55. Yli 2,5 maalia kertoimella 1,65 olisi ehkä turvallisempi valinta, mutta näissä otteluissa nähdään yleensä paljon maaleja.

Tulosveikkaus: Tottenham 2-2 Man United (11.50)

Oletettu avaus

Manchester United: Chudi Onwuazor, The Busby Way

Kokoonpano

Joukkue alkaa viimeinkin olla terve, sillä Wayne Rooney ja Nani palasivat viikolla loukkaantumisten jäljiltä. Nemanja Vidicin pelätty loukkaantuminen Liverpool-ottelussa osoittautui vain lieväksi aivotärähdykseksi. Samassa ottelussa kolhun saanut Ashley Young on kuitenkin sivussa. Jonny Evansin takareisi kestänee pelaamisen.

Vire

United on kovassa tikissä. Joukkue on hävinnyt Valioliiga-ottelun viimeksi marraskuussa. Viime kuun Swansea-tasapeli on ainoa pieni tahra viimeisen 10 ottelun aikana. Viime viikon Liverpool-voitto oli vakuuttava ja United on seitsemän pistettä edellä Manchester Cityä.

Edelliset kohtaamiset 

United ei ole hävinnyt Tottenhamille vieraissa sitten vuoden 2001. Sen jälkeen 11 Lanen-vierailua on päättynyt ilman tappiota. Vielä enemmän aikaa on mennyt siitä, kun Tottenham viimeksi voitti kauden molemmat keskinäiset liigaottelut. Viime kauden vastaavassa ottelussa United oli pitkään huonompi joukkue, mutta menimme johtoon emmekä pyydelleet anteeksi.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,53. Kummankaan puolustus ei ole liigan parhaimmasta päästä. United on päästänyt 29 ja Spurs 27 maalia.

United voittaa, 2,40. Uskon, että hyvä vireemme jatkuu, vaikka vastustaja on hyvä.

Robin van Persie tekee avausmaalin, 4,75. Hollantilainen on tehnyt maalin seitsemässä edellisessä Unitedin voitossa.

Tulosveikkaus: Tottenham 1-2 Manchester United (10.00)

Oletettu avaus