Tottenham-Newcastle: faniennakko


Tottenham: Matt Harris, TottenhamBlog

Kokoonpano

Jermain Defoe loukkasi nilkkansa viime viikonloppuna Hawthornsilla ja on sivussa kolmisen viikkoa. Emmanuel Adebayorin pitäisi kuitenkin ehtiä Afrikan mestaruuskisoista tähän otteluun. Andre Villas-Boasin suurin murhe on se, aloittaako Lewis Holtby. Saksalainen on ollut terävä tultuaan kahdesti vaihdosta kentälle. Tilaa tekisi Clint Dempsey, mutta amerikkalaisen tapa tehdä tärkeitä maaleja tekee päätöksestä vaikean.

Vire

Viime viikonlopun West Bromwich -voitto oli Spursin yhdeksäs peräkkäinen tappioton liigaottelu. mutta hyökkäyksessä muhii ongelma. Defoen ollessa sivussa Adebayor on ainoa liigapeleissä marinoitu sentteri. Spurs on tällä hetkellä liikaa Gareth Balen maalien varassa. Tilastot näyttävät hyvältä, mutta edelliset esitykset eivät ole olleet täysin vakuuttavia.

Edelliset kohtaamiset

Viime kauden vastaava ottelu päättyi 5-0-kotivoittoon. Adebayor teki kaksi maalia. Spurs on voittanut Newcastlen White Hart Lanella kolmesti peräkkäin. Newcastle tosin voitti meidät elokuussa, mutta kotona olemme olleet niskan päällä.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,67. Newcastlen uudet hankinnat vaikuttavat hyviltä, joten ottelu on testi Tottenhamin hyvälle puolustukselle.

Yli 3,5 maalia, 2,80. Yli 2,5 maalia kertoimella 1,74 olisi turvallisempi valinta. Adebayor voi kuitenkin viihtyä yksinäisenä kärkenä ja pelata kuin viime kaudella.

Aaron Lennon tekee maalin, 5,00. Laituri on tällä hetkellä parhaimmillaan. Kerroin on loistava.

Tulosveikkaus: Tottenham 3-1 Newcastle (14.00)

Oletettu avaus

Newcastle: Mark Jensen, The Mag

Kokoonpano

Hatem Ben Arfa ei ehdi tähän otteluun. Alan Pardew'n on silti harkittava voittavan joukkueen muuttamista, sillä Cheick Tiote on palannut Afrikan mestaruuskisoista. Uskon Tioten korvaavan James Perchin, joka on paikannut muutamia aukkoja joukkueessa viime aikoina.

Vire

Reading-tappio näytti jo koko kauden kannalta ratkaisevalta, mutta peräkkäiset voitot Aston Villasta ja Chelseasta palauttivat itseluottamuksen. Joukkue ei näytä alkuunkaan samalta kuin muutama viikko sitten.

Edelliset kohtaamiset

Kolmen edellisen White Hart Lanen -vierailun saldo on kolme tappiota maalierolla 0-8. Newcastle voitti tosin kaksi vierailua ennen sitä, joten ei tätä vielä ole hävitty. Lisäksi Harakat voitti Spursin kotona aiemmin tällä kaudella.

Parhaat vedot

Moussa Sissoko tekee avausmaalin, 15,00. Keskikenttäpelaaja pelaa hyökkäävässä roolissa. Kerroin pistää silmään.

Newcastle voittaa, 5,25. Itseluottamus on nyt kunnossa, tällä kertoimella menee peleihin.

Yohan Cabaye tekee maalin, 6,00. Ranskalainen on ollut loistava paluunsa jälkeen.

Tulosveikkaus: Tottenham 1-2 Newcastle (17.00)

Oletettu avaus