Tottenham-Swansea: 10 tärkeää tilastoa


10. Joukkueet ovat kohdanneet 14 kertaa ja Tottenham on voittanut Swansean 12 otteeseen. Spurs on sunnuntainakin suosikki kertoimella 1,62.

9. Swansea ei ole koskaan voittanut Tottenhamia liigassa. 12 tappion lisäksi joukkueet ovat pelanneet kahdesti tasan. Tasapelikerroin on 3,90.

8. Huonosta Spurs-saldosta huolimatta Michael Laudrupin miehistö pelasi kuusi tappiotonta ottelua putkeen ennen viime viikonlopun Norwich-tappiota. Joukkoon kuului 2-0-vierasvoitto Arsenalista. Walesilaisjoukkueen voittokerroin on 5,25.

7. Viime kauden vastaava ottelu päättyi Tottenhamin 3-1-voittoon. Saman lopputuloksen kerroin on 14,00.

6. Gylfi Sigurdsson teki tuossa huhtikuisessa ottelussa Swansean tasoitusmaalin 59. minuutilla. Islantilainen kantaa nyt Spursin värejä. Kerroin sille, että keskikenttäpelaaja tekee sunnuntaina ensimmäisen maalinsa nykyisessä seurassaan, on 3,05.

5. Emmanuel Adebayor teki viime kauden ottelussa kaksi kauden yhteensä 17 maalistaan. Tällä kaudella togolainen on tehnyt vain yhden liigamaalin. Adebayorin avausmaalikerroin on 5,50.

4. Tottenham on jäänyt tämän kauden Valioliigassa nollille vain kerran (viime kuussa Wigania vastaan). Spursin jääminen maaleitta antaa kertoimen 6,50.

3. Swansean Michu on Valioliigan maalipörssin kärki tehtyään 12 maalia 16 ottelussa. Espanjalaisen maalikerroin on 3,35.

2. Wayne Routledge on Swansean sisäisen maalipörssin jaettu kakkonen neljällä maalillaan. Nathan Dyerilla on sama lukema. Routledgen avausmaalikerroin miehen entistä seuraa vastaan on 16,00.

1. Kumpikaan joukkue ei ole saanut rankkaria tämän kauden Valioliigassa. Sama pätee tämän kaksikon lisäksi vain neljään muuhun joukkueeseen. Kotijoukkueen rankkarimaalin kerroin on 5,50, vierasjoukkueen vastaava kerroin 10,00.

Steve Jennings