Tottenham-Swansea: faniennakko


Tottenham: Matt Harris, TottenhamBlog

Kokoonpano

Manageri Andre Villas-Boas väittää, että Scott Parkerin pelaaminen sunnuntaina on mahdollista, mutta keskikenttäpelaaja tuskin saa syrjäytettyä hyvin pelannutta Sandroa. AVB ilmoitti myös, että Benoit Assou-Ekotto, Michael Dawson ja Gareth Bale tuskin ovat pelikunnossa, joten kentälle saattaa lähteä sama joukkue, joka hävisi viime viikolla Evertonille.

Vire

Everton katkaisi viime hetkien maaleilla Spursin voittoputken, joka jäi kolmeen otteluun. Toisaalta ennen sitä putkea hävisimme kolmesti peräkkäin. Mediassa on koko viikon pyörinyt tilasto, jonka mukaan Spurs johtaisi sarjaa, jos ottelut päättyisivät 80 minuutin kohdalla. Se kertoo jotain. Tottenham jää helposti istumaan johtonsa päälle loppuhetkillä. Villas-Boasin on ehdottomasti tehtävä asialle jotain, jotta joukkue suorittaa tasaisemmin.

Edelliset kohtaamiset

Viime kaudella Spurs vei neljä pistettä Swansealta. Emmanuel Adebayor teki Lanella kaksi viime hetkien maalia 3-1-voitossa. Joukkueet kohtasivat viime kaudella ensi kertaa Valioliigassa. Yhteensä Tottenham on voittanut 12 kaksikon 14 sarjakohtaamisesta.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,60. Tällä vedolla ropisee rahaa, kun Spurs pelaa.

Emmanuel Adebayor tekee kaksi maalia, 7,50. Pieni haku hyvällä kertoimella.

Yli 2,5 maalia, 1,62. Molemmat joukkueet pelaavat hyökkäysvoittoisesti.

Tulosveikkaus: Tottenham 3-1 Swansea (12.50)

Tulosveikkaus

Swansea: Jim White, SCFC2

Kokoonpano

Swansilta puuttuu jälleen Pablo Hernandez. Se on isku, sillä hän pelasi kovalla tasolla viime otteluissa ennen loukkaantumistaan. Michel Vormilla on vielä muutaman päivän matka pelikuntoon, joten Gerhard Tremmel jatkaa maalissa. Leon Britton puuttui Norwich-ottelusta, mutta on nyt mukana. Hän aloittanee keskikentällä Ki Sung Yungin ja Jonathan de Guzmanin kanssa. Michu on jälleen kärjessä.

Vire

Jos olisin kirjoittanut tämän ennen viime viikonloppua, sanoisin että olemme huippukunnossa, koska pelasimme kahdeksan peräkkäistä ottelua tappioitta ja voitimme Arsenalin vieraana. Norwich pysäytti kuitenkin sen putken viikonloppuna ja sai normaalisti niin tiiviin puolustuksemme näyttämään heikolta.

Yleisesti ottaen vire on hyvä ja joukkueen syöttöpeli tuntuu päässeen seuraavalle tasolle. Michun maalit ovat kirsikka kakun päällä.

Edelliset kohtaamiset

Spurs vei meiltä viime kaudella neljä pistettä, mutta jos muistellaan 1-3-tappiota, niin sen ratkaisi Spursin tehokkuus maalin edessä. Adebayor teki Lanella kaksi maalia, joten Swansin on syytä pitää häntä silmällä. Lisäksi myös Jermain Defoe on pidettävä kurissa.

Parhaat vedot

Swansea voittaa, 5,20 - antelias kerroin, kun muistetaan mitä Emiratesilla tapahtui pari viikkoa sitten!

Swansealle yli viisi kulmapotkua, 2,00 - kerroin on kohdallaan.

Michu tekee maalin 3,35 - ehdottomasti vitosen arvoinen veto, kun huomioidaan hyökkääjän tulikuuma vire!

Tulosveikkaus: Tottenham 1-1 Swansea (7.75)

Oletettu avaus