Valioliiga: Chelsea kasvatti eron neljään pisteeseen, QPR jatkaa jumbona


Manchester City 3-0 Sunderland

Päivän avauksessa Roberto Mancinin miehistö nappasi kauden suurimman voittonsa. City nousi toiseksi ennen kierroksen tulevia otteluita.

Aleksandar Kolarov aloitti maalinteon vapaapotkusta jo viiden minuutin kohdalla. Sergio Aguero tuplasi johdon vasta tunnin pelin jälkeen. Sen jälkeen Cityllä ei kuitenkaan ollut ongelmia. Minuutti ennen loppua James Milner ampui loppulukemat, jälleen vapaapotkusta.

Kolarovin maalin kerroin oli 15,00, oikeaan osunut tulosveikkaus antoi rahat takaisin 7,75-kertaisesti.

Chelsea 4-1 Norwich City

Chelsea jatkaa suurimmalla mahdollisella pistepotilla ja ero kärjessä kasvoi neljään pisteeseen. Norwich meni kuitenkin 11. minuutilla johtoon Grant Holtin maalilla. Fernando Torres tasoitti kolme minuuttia myöhemmin, Frank Lampard ja Eden Hazard ampuivat osuman mieheen vielä ennen taukoa.

Branislav Ivanovic viimeisteli loppulukemat, joiden kerroin oli 17,00. Torresin maalikerroin oli 1,83, mutta parhaan arvon antoi Holt, joka palautti rahat takaisin 16-kertaisesti niille, jotka veikkasivat hänen tekevän avausmaalin.

Swansea 2-2 Reading

Lauantain otteluista tämä oli kaksijakoisin. Reading johti tauolla Pavel Pogrebnyakin ja Noel Huntin maaleilla. Toista puoliaikaa vei Swansea. Michun ja Wayne Routledgen osumat johtivat pistejakoon.

Tasapeli ei juuri auta kumpaakaan, mutta Swansea lienee joukkueesta iloisempi napattuaan ensimmäisen pisteensä neljään otteluun. Tasapelikerroin oli 3,45, lopputuloksen kerroin 15,00. Venäläinen Pogrebnyak taas on löytämässä maalivireen. Hänen avausmaalinsa antoi kertoimen 9,00.

West Bromwich 3-2 QPR

Ottelu näytti olevan West Bromwichin hallinnassa James Morrisonin ja Zoltan Geran lauottua 2-0-lukemat taululle jo alkuiltapäivästä. Adel Taraabt laukoi QPR:lle kavennuksen. Youssouf Mulumbu iski eron jälleen kahteen maaliin, mutta Esteban Graneron viime hetkien kavennus teki lisäajasta West Bromille tuskaisen.

Steve Clarken miehistö nousi sarjaneloseksi. Tuloksen kerroin oli 24,00. Morrisonin avausmaali antoi kertoimen 10,00. Taraabtin pitäisi olla suosittu nimi maalintekijäveikkauksessa. Tällä kertaa hänen osumansa tuo rahat takaisin 4,90-kertaisesti.

Wigan Athletic 2-2 Everton

Arouna Kone korkkasi viihdyttävän ottelun maalitilin 10. minuutilla, mutta Nikica Jelavic tasoitti vieraille vain kaksi minuuttia myöhemmin. Franco Di Santo laukoi Wiganin johtoon vielä ennen taukoa, mutta johto ei kestänyt; Leighton Baines upotti rangaistuspotkun 87. minuutilla.

Tuloksen kerroin oli 15,00. Kaikkien tolppien väliin osuneiden pelaajien pitäisi olla hyviä vaihtoehtoja jatkossakin. Tällä kertaa arvokkain poiminta oli Bainesin maali (kerroin 7,00).

West Ham 1-3 Arsenal

Isäntien Mohamed Diame vastasi avausmaalista, mutta Arsenal pääsi tauolle tasatilanteessa Olivier Giroudin tasoituksen ansiosta. Toisella jaksolla kummallakin joukkueella oli tilaisuutensa, mutta Arsene Wengerin suojatit veivät voiton Theo Walcottin ja Santi Cazorlan osumilla.

Arsenal nousi sarjassa West Hamin ohi tuloksella, jonka kerroin oli 16,00. Diame osuu harvoin maaliin: ottelun avausmaali hänen tekemänään antoi kertoimen 28,00. Giroudin, Walcottin ja Cazorlan maalikertoimet olivat tässä järjestyksessä 2,55, 3,45 ja 3,90.

Matthew Harris