Valioliiga: Crystal Palace hakee ison vieraspisteen


Swansea City 1.78, tasapeli 3.55, Crystal Palace 4.75

Swansea on parantanut peliään Garry Monkin alaisuudessa, mutta tappio tästä ottelusta nostaisi Palacen walesilaisten edelle. Swansea olisi sen myötä suurissa vaikeuksissa kymmenen kierrosta ennen loppua. Monkin aikakauden kaksi tappiota ovat tulleet Evertonille ja Liverpoolille, mutta heikompia joukkueita vastaan pisteitä on tullut hyvin.

Palacen peli on kehittynyt valtavasti Tony Pulisin alaisuudessa, ja etelälontoolaisten rahkeet riittävät pistejakoon. Viime viikolla peliin palannut Glenn Murray haki itseään vielä paluuottelussaan, mutta tänään miehen maalikerroin 3,70 on tarttumisen arvoinen.

Tulosveikkaus: 1-1 (6,75)

Tottenham 1.33, tasapeli 5.15, Cardiff City 10.50

Cardiff on voittanut 11:stä edellisestä liigaottelustaan vain yhden, mutta jos Tottenham pelaa kuin viikko sitten Norwichia vastaan, vierasjoukkueella on mahdollisuus yllättää.

Minun papereissani Spursin Christian Eriksen on ottelun avainmies. Tanskalainen loi torstain Dnipro-ottelussa enemmän tilanteita kuin koko Tottenham-joukkue Norwichia vastaan. Spurs vieneekin pisteet Eriksenin johdolla. Emmanuel Adebayor on hyvä ehdokas maalintekijäksi kertoimella 1,75.

Tulosveikkaus: 2-0 (6,00)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!