Valioliiga: kello 17 alkavien otteluiden vihjeet


Everton 1.50, tasapeli 4.20, West Bromwich 6.80

Evertonin kerroin laski yhdessä yössä 1,57:sta. Kerroin ei oikein houkuttele, mutta kotivoitto vaikuttaa todennäköiseltä. Toffees aloitti viime viikolla kautensa vierastasapelillä Norwichissa. Viime aikoina Everton on ollut Goodison Parkilla vahva.

West Bromwichin ympärillä kohutaan Nicolas Anelkasta, jonka huhuttiin lopettaneen uransa. Steve Clarken miehistön vierailu Liverpooliin jää kuitenkin lähinnä kuriositeetiksi, sillä kotijoukkue napannee voiton. Peleihin Evertonin voitto nollapelillä, 2,06.

Tulosveikkaus: Everton-West Browmich 2-0 (7,50)

Hull City 2.40, tasapeli 3.35, Norwich City 3.00

Norwich nappasi kotonaan pisteen Evertonilta, mutta Hull hävisi avauskierroksella odotetusti Chelsealle. Kotijoukkueen kerroin on kuitenkin houkutteleva.

Kanarianlinnuilta puuttuvat Elliott Bennett sekä uusi hyökkääjä Gary Hooper, mutta lainahyökkääjä Johan Elmander on vaihtoehto kärkeen Ricky van Wolfswinkelin pariksi. Veikkaan kuitenkin, että Norwichille tulee tällä kaudella vaikeaa vieraskentillä. Kumpikin joukkue tekee maalin, kerroin 1,95.

Tulosveikkaus: Hull City-Norwich City 2-1 (10,00)

Newcastle United 2.25, tasapeli 3.35, West Ham 3.25

West Ham nappasi avauskierroksella 2-0-voiton Cardiffista, Newcastle puolestaan kärsi 0-4-tappion Manchester Citylle. Harakoiden Alan Pardew voi perustella esitystä sillä, että Arsenalin kiinnostus Yohan Cabayeen häiritsi joukkueen keskittymistä. Siitä ei kuitenkaan ole kuin tekosyyksi.

Tasapeli näyttää hyvältä poiminnalta, mutta Hammersilla on kaikki edellytykset vierasvoittoon, jonka kerroin onkin päivän paras.

Tulosveikkaus: Newcastle United-West Ham 1-2 (11,00)

Southampton 1.65, tasapeli 3.95, Sunderland 5.25

Southampton teki aikeensa selviksi hankkimalla tällä viikolla Pablo Osvaldon AS Romasta. Viime viikonlopun voitto West Bromin vieraana osoitti, että Mauricio Pochettinon luotsaama joukkue osaa raapia ne "rumat" voitot, joiden avulla voidaan mennä kuuden parhaan joukkoon.

Paolo Di Canion uudistunut Sunderland pelasi huonosti kotitappiossaan Fulhamia vastaan. Tähän otteluun ei ole kuin yksi suosikki. Southampton jatkaa sarjakärjen tuntumassa. Lapulle myös yli 2,5 maalia, 1,92.

Kertoimet: Southampton-Sunderland 3-0 (11,00)

Stoke City 1,80, tasapeli 3,50, Crystal Palace 4,70

Kummallekin joukkueelle on povattu vaikeaa kautta sarjan häntäpäässä. Stoke olisi kuitenkin napannut pisteen Liverpoolin vieraana, ellei Jonathan Walters olisi tuhlannut rangaistuspotkua viime hetkillä. Myös Palacen leirissä oli tunne, että kotiottelusta Tottenhamia vastaan oli otettavissa piste. Putoamistaistoa ajatellen tämä kohtaaminen saattaa kuitenkin olla kauden ensimmäinen kuuden pisteen kamppailu.

Kotiesitykset avittivat Stoken säilymistä viime kaudella. Vierasvoiton kerroin houkuttelee, mutta lauantaina odotettavissa on niukka kotivoitto ei-niin-viihdyttävien vaiheiden jälkeen.

Tulosveikkaus: Stoke City-Crystal Palace 1-0 (6,50)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!