Valioliiga: kello viiden lauantaivihjeet


Arsenal 1.50, tasapeli 4.00, Fulham 6.85

Arsenalin 2-2-tasapeli Schalkea vastaan oli jo kuudes peräkkäinen ottelu ilman voittoa varsinaisella peliajalla. Fulham on hävinnyt vain yhden seitsemästä viime ottelustaan ja noussut sarjassa Arsenalin kanssa tasapisteisiin. Arsenalilta on sivussa pelikiellossa oleva Jack Wilshere. Aaron Ramseyn ja Alex Oxlade-Chamberlainin pelikunto tarkistetaan juuri ennen ottelua. Fulhamilta puuttuu Simon Davies, Mahamadou Diarran pelimahdollisuudet ovat 50-50. Vireensä perusteella Fulham saattaisi saada hyvän tuloksen, mutta Arsenal ei yleensä rämmi kauaa. Peleihin kotivoitto ja yli 2,5 maalia (1,62).

Tulosveikkaus: Arsenal 3-1 Fulham (12.50)

Everton 1.40, tasapeli 4.30, Sunderland 7.80

David Moyesin ryhmää pidetään kovakuntoisena joukkueena, mutta manageri ei voi olla tyytyväinen neljän liigatasapelin putkeen. Everton on neljäntenä, mutta edellisistä otteluista ainakin kolmen olisi pitänyt päättyä voittoon, jotta Everton haastaisi kärjen tosissaan. Sunderland on jo viidenneksi viimeisenä viime viikonlopun Aston Villa -kotitappion jälkeen. Siitä huolimatta jotkut odottelevat yllätysvoittoa, mutta Evertonin pitäisi voittaa peli - vaikkakaan ei välttämättä suurella marginaalilla. Evertonin nollapeli (1,88) on hyvä kylkiäinen.

Tulosveikkaus: Everton 2-0 Sunderland (6.75)

Reading 2.20, tasapeli 3.40, Norwich 3.20

Norwichilla on alla kolmen ottelun tappioton putki ja Chris Hughtonin miehistö on noussut jo melko turvalliselle 14. sijalle. Isännät ovat hävinneet vain yhden viidestä viime liigaottelustaan, mutta kun otteluista neljä päättyi tasan, Reading on edelleen putoamisviivan alla. Royals tarvitsi viime viikolla QPR:ää vastaan onneakin saadakseen tasapelipisteen, mutta merkkejä ensimmäisen liigavoiton nappaamisesta on ollut ilmassa. Hyvä sauma olisi nyt. Kerroin sille, että kumpikin tekee maalin, on 1,60.

Tulosveikkaus: Reading 2-1 Norwich (9.25)

Southampton 2.40, tasapeli 3.50, Swansea 2.80

Nigel Adkinsin lauma oli viihdyttävä joukkue, joka kärsi epäonnesta, kun parempia tuloksia ei tullut. Nyt se on huono joukkue, joka ei tee maaleja. Swansea on pelannut viime aikoina hyvin niin Manchester Cityä kuin Chelseaakin vastaan ja olisi ansainnut niistä otteluista enemmän kuin yhden pisteen. Kotietu auttaa Saintsia ja tasapelikerroin houkuttelee, mutta Swansean pitäisi vetää pidempi korsi. Tässäkin ottelussa kummankin joukkueen maali (1,53) on hyvä pelivalinta.

Tulosveikkaus: Southampton 1-2 Swansea (10.50)

Stoke 1.85, tasapeli 3.45, QPR 4.30

Stoke on myös notkahtanut melko pirteän alun jälkeen. Viime viikon Norwich-tappio jätti Tony Pulisin joukot leijumaan hieman putoamisviivan yläpuolelle. Kymmenestä ottelusta pisteitä on kasassa vain yhdeksän. QPR:n ongelmista on puhuttu paljon, mutta joukkueesta on viime aikoina tullut vaikeampi voitettava. Kuten Stokella, myös QPR:llä on liikaa merkintöjä tasapelisarakkeessa. Tasapeli on lähellä tässäkin ottelussa.

Tulosveikkaus: Stoke 1-1 QPR (6.75)

Wigan 2.25, tasapeli 3.40, West Bromwich 3.10

Wigan on noussut kahdella peräkkäisellä voitolla 13. sijalle. Joukkue ansaitsi täysin viime viikon yllättävän voittonsa Tottenhamin vieraana. West Bromwich jatkaa hyviä esityksiään, viimeksi Southampton kaatui kotona 2-0. Wigan on kotietunsa turvin suosikki. Vieraiden Peter Odemwingie (molemmat maalit Southamptonia vastaan) on kuitenkin oivassa vireessä. Vierasjoukkuen pitäisi venyä voittoon. Kylkiäiseksi yli 2,5 maalia, kerroin 1,75.

Tulosveikkaus: Wigan 1-2 West Bromwich (11.50)

Matthew Harris