Valioliiga: keskiviikon vihjeet


Chelsea 1.45, tasapeli 4.40, Fulham 7.00

Chelsean huono vire ei ole enää uutinen, mutta Fulham on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ja kärsinyt tärkeän toppari Brede Hangelandin poissaolosta. Isännät yrittävät hyödyntää Fulhamin puolustuspelin ongelmat, mutta Fulham on pärjännyt Länsi-Lontoon derbyissä hyvin. Viime vuoden vastaava ottelu päättyi 1-1.

Chelsean pitäisi voittaa ottelu. Maalintekijäveikkauksesta löytyy kaksi hyvää vaihtoehto: Gary Cahill (7,75) ja Dimitar Berbatov (3,75). Turvallisin vaihtoehto on yli 2,5 maalia, joka on tarjolla kertoimella 1,55. 

Tulosveikkaus: Chelsea 2-1 Fulham (8.00)

Everton 2.35, tasapeli 3.40, Arsenal 2.90

Arsenalin kymmenen päivän takainen 5-2-voitto derbyssä Tottenhamia vastaan valehtelee, sillä Tykkimiehet on voittanut kuudesta viime liigaottelustaan vain kaksi. Everton on edelleen sarjassa viidentenä, mutta joukkue kärsi selvästi Marouane Fellainin ja Kevin Mirallasin poissaoloista viikonlopun Norwich-tasapelissä.

Ottelun kerroinasettelu on tasaisuudessaan kohdallaan. Lapulle tasapeli ja kummankin joukkueen maalinteko (1,57). 

Tulosveikkaus: Everton 1-1 Arsenal (6.75)

Southampton 2.05, tasapeli 3.45, Norwich 3.50

Kumpikin joukkue on viime viikkoina napannut tärkeitä pisteitä matkalla putoamisviivan paremmalle puolelle. Hyvävireisten ryhmien kohtaaminen on vaikeasti veikattava. Ennen kaikkea Arsenalin ja Manchester Unitedin kaatanut Norwich on ollut vakuuttava, mutta kotiedun pitäisi riittää Saintsille ainakin tappion välttämiseen.

Voitto nostaisi Southamptonin melko turvalliselle 14. sijalle, mutta Norwichin tason ja päättäväisyyden pitäisi riittää tasapeliin. Uruguaylaisen Gaston Ramirezin (kuvassa) maalikerroin on poikkeuksellisen maistuva 3,50. 

Tulosveikkaus: Southampton 2-2 Norwich (12.50)

Stoke 1.95, tasapeli 3.40, Newcastle 3.95

Stoke jatkaa hyvien tulosten jauhamista. 1-0-voitto Fulhamista viikonloppuna nosti Pottersin ohi Newcastlen, joka hävisi samaan aikaan Southamptonille 0-2. Newcastlen huono vire voi johtua Eurooppa-liigan rasituksista. Jos väsymys todella vaivaa, kolmas ottelu alle viikon sisään ei ainakaan helpota tilannetta.

Kotonaan Stoke on vaikea voitettava. Vaikka tasapelikerroin on houkutteleva, kotijoukkueen pitäisi voittaa niukasti. Prter Crouchin maali on antanut odottaa itseään, mutta se nähdään väkisin pian. Hujopin maalikerroin on 2,60.

Tulosveikkaus: Stoke 2-1 Newcastle (9.00)

Swansea 2.35, tasapeli 3.40, West Bromwich 2.90

West Bromin pelaajat ovat yrittäneet vähätellä hienon sarjasijoituksensa merkitystä, mutta sarjataulukko ei valehtele edes tässä vaiheessa kautta. Steve Clarken miehillä on alla viisi peräkkäistä voittoa.

Swansea puolestaan on neljän ottelun tappiottomassa putkessa. Niistä otteluista kolme on päättynyt tasan. Moni ennakoi tälläkin kertaa tasuria. Swansea on vaikea voitettava, mutta WBA vyöryy tällä hetkellä eteenpäin junan lailla. Kummankin joukkueen maali antaa kertoimen 1,60. 

Tulosveikkaus: Swansea 1-2 West Bromwich (11.00)

Tottenham 2.25, tasapeli 3.45, Liverpool 3.05

Liverpoolin historia White Hart Lanella viime vuosilta on kurja. Neljä edellistä visiittiä ovat tuottaneet tappion. Pool katkaisi hälyttävältä näyttäneen huonon putken alun, mutta sunnuntain maaliton tasapeli Swanseaa vastaan viittaa siihen suuntaan, ettei Liverpoolin taso taida tällä kaudella riittää neljän parhaan joukkoon.

Spurs palasi West Ham -ottelussa parhaalle tasolleen. Jos sama vire säilyy, Tottenham on voittajasuosikki. Tottenhamin otteluissa kummankin joukkueen maali on yleensä tuottoisa pelivalinta. Nyt se on tarjolla kertoimella 1,57.

Tulosveikkaus: Tottenham 2-1 Liverpool (9.25)

Manchester United 1.23, tasapeli 6.50, West Ham 12.00

QPR pelästytti Unitedin viikonloppuna. Nyt pitäisi kuitenkin tulla selvempää jälkeä, kun vastassa on West Ham, joka oli hädin tuskin edes pelissä mukana sunnuntaina White Hart Lanella.

Hammers aloitti kautensa hyvin, mutta nyt se on voittanut vain yhden viidestä viime ottelustaan. Kurjuusputki saanee jatkoa. Yli 3,5 maalin kerroin on 2,05. 

Tulosveikkaus: Manchester United 3-1 West Ham (10.50)

Matthew Harris