Valioliiga: lauantain kello viiden vihjeet


Fulham 1.75, tasapeli 3.65, Aston Villa 4.65

Isäntien päävalmentaja Martin Jol saanee Mladen Petricin ja Dimitar Berbatovin takaisin käyttöönsä tähän otteluun. Paul Lambert antanee edelleen luottoa Christian Bentekelle Darren Bentin sijaan. Belgialainen teki maajoukkuetauolla maalleen kaksi maalia.

Fulham tunnetaan hyvänä kotijoukkueena, Villalla taas on vieraista vain yksi piste neljästä ottelusta. Kotivoitto lapulle, samoin Berbatovin maali kertoimella 2,60.

Tulosveikkaus: Fulham 2-0 Aston Villa (8.25)

Liverpool 1.33, tasapeli 5.00, Reading 9.00

Kummankin pistetahti on kiihtynyt huonon alkukauden jälkeen. Liverpool ei tosin vieläkään vakuuta, ja manageri Brendan Rodgers on varmasti huolestunut maalivahti Pepe Reinan (nivunen) mahdollisesta poissaolosta. Jonjo Shelvey palaa kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen.

Readingin Noel Hunt saattaa olla sivussa kantapäävamman takia. Kaksi viime kohtaamista on päättynyt 2-2-tasapeliin, joten Reading voi saada Anfieldilta ainakin pisteen. Kotiedun pitäisi kuitenkin puhua selvää kieltään, joten lyö roposi kotivoitolle ja yli 2,5 maalille (1,68).

Tulosveikkaus: Liverpool 3-0 Reading (9.75)

Manchester United 1.30, tasapeli 5.25, Stoke City 10.00

Stoke on tällä kaudella vaikea voitettava, United voi tiedustella asiaa naapuristaan. Potters on hävinnyt vain yhden ottelun seitsemästä, eli tämä ottelu voi olla tasaisempi kuin kerroinasettelu antaa ymmärtää.

Ashley Young palaa Unitedin miehistöön ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen. Terveellä miehistöllä operoivan kotijoukkueen pitäisi voittaa. Viime kauden vastaava ottelu päättyi Unitedin 3-0-voittoon ja samankaltainen tulos on odotettavissa. Youngin maali antaa houkuttelevan kertoimen 3,35.

Tulosveikkaus: Manchester United 3-1 Stoke (12.00)

Swansea 2.00, tasapeli 3.50, Wigan 3.60

Kumpikin joukkue on surkeassa vireessä ottelun alla. Wiganin edellinen Valioliiga-voitto on elokuulta, Swansea on joutunut sivuraiteelle huonon alun jälkeen. Vierasjoukkue sai kuitenkin helpotusta viime kierroksen 2-2-tasapelistään, vaikka se tulikin vain rämpivää Readingia vastaan. Tämä on illan vaikein veikattava, mutta Swansean pitäisi voittaa. Kerroin sille, että kumpikin tekee maalin, on 1,72.

Tulosveikkaus: Swansea 2-1 Wigan (9.00)

West Bromwich 5.00, tasapeli 3.80, Manchester City 1.67

Kotijoukkueen manageri Steve Clarke miehistöineen on jo näyttänyt tällä kaudella, että se ei päästä vierasjoukkuetta yhtä helpolla kuin kertoimenlaskijat. West Brom on tappioitta kotonaan ja tasapelikerroin houkuttelee, mutta peliään parantaneen Cityn pitäisi voittaa niukasti. Vierasvoitto, peleihin myös Sergio Agueron maali (2,40).

Tulosveikkaus: West Bromwich 1-2 Manchester City (8.75)

West Ham 1.85, tasapeli 3.65, Southampton 4,05

Kumpikin joukkue on pelannut alkukaudesta hyökkäävää jalkapalloa, joten tästä voi tulla iltapäivän viihdyttävin kamppailu. Kuntopuntarin perusteella odotettavissa on niukka kotivoitto. West Hamin tappio Arsenalille oli joukkueen ensimmäinen kotitappio tämän kauden liigassa. Nigel Adkinsin miehistö ei ole saanut vieraista vielä pistettäkään.

Jos ottelusta odotetaan maalijuhlaa, siitä tulee usein tylsä. Silläkin uhalla todetaan, että West Hamin pitäisi ottaa selkeä voitto. Yli 3,5 maalin kerroin 2,80 sytyttää.

Tulosveikkaus: West Ham 3-1 Southampton (15.00)

Matthew Harris