Valioliiga: lauantain vihjeet


Arsenal 1.24, tasapeli 6.00, Norwich City 13.00

Arsenal on voittanut kolme liigaottelua peräkkäin. Odotan sen voittavan ongelmitta myös lauantaina ja nousevan Chelsean ja Tottenhamin ohi neljän parhaan joukkoon. Norwich on hävinnyt yhdeksästä viime liigaottelustaan vain kaksi, mutta Gunners pääsee otteluun parhaalla miehistöllään, sillä Theo Walcottin ja Jack Wilsheren odotetaan palaavan riveihin. Manageri Arsene Wenger on vaatinut joukkueeltaan lisää maaleja, joten on vaikeaa nähdä muuta tulosta kuin selkeä kotivoitto. Kylkiäiseksi yli 3,5 maalia kertoimella 2,20.

Tulosveikkaus: Arsenal 4-0 Norwich (12.50)

Aston Villa, 2.25, tasapeli 3.25, Fulham 3.25

Kotijoukkue on voittanut neljästä viime ottelustaan kolme matkallaan putoamisviivan paremmalle puolelle, mutta aiemmin niin epätasainen Fulham on myös pelannut hyvin. Viime viikonlopun tappio Newcastlelle loppuhetkillä oli lontoolaisten ensimmäinen häviö seitsemään kamppailuun. Darren Bent on jälleen Villan käytettävissä, mutta pysynee penkillä. Fulhamilla on paljon loukkaantumishuolia, sillä sivussa ovat näillä näkymin Steve Sidwell, Ashkan Dejagah ja Mahamadou Diarra. Lähtökohdat ovat tasaiset, mutta uskon Villan loppukirin jatkuvan - ja Christian Benteken tekevän maalin (2,30).

Tulosveikkaus: Aston Villa 2-1 Fulham (9.50)

Everton 1.42, tasapeli 4.50, Queens Park Rangers 7.50

Rangersin oljenkorsi ei ole ihan vielä katkennut, mutta viime viikonlopun Wigan-tasapelin takia Harry Redknappin suojattien on tavoiteltava täysillä hyvää tulosta Goodison Parkilla. Everton elättelee vielä pieniä toiveita sijoituksesta neljän parhaan joukkoon, mutta kolmen ottelun voittoputki katkesi viime viikolla 2-2-tasapeliin White Hart Lanella. Everton saa Steven Pienaarin ja Marouanne Fellainin jälleen mukaan, mutta Toffees ei ole juuri näyttänyt ikävöivän kaksikkoa, joka voikin jäädä penkille. Kummankin joukkueen pitäisi kyllä onnistua maalinteossa (1,75), mutta kotivoitto on ainoa todennäköinen lopputulos.

Tulosveikkaus: Everton 3-1 Queens Park Rangers (12,50)

Reading 7.00, tasapeli 4.50, Liverpool 1.45

Putoamaan tuomittu Reading hävisi viime viikonloppuna jo kahdeksannen ottelunsa peräkkäin, kun Southampton haki pisteet Madejskilta. Liverpool on turhauttavan epätasainen, kuten Southampton-vierastappio ja viime viikon kotitasapeli West Hamia vastaan osoittivat. Siksi tasapelikerroin houkuttelee, mutta Liverpoolin pitäisi kyllä hoitaa ottelu ja Luis Suarezin tehdä maali (1,68).

Tulosveikkaus: Reading 1-2 Liverpool (8.00)

Southampton 1.80, tasapeli 3.60, West Ham 4.40

Southamptonin alhainen kerroin kertoo, missä vireessä joukkue on ollut. Toisaalta myös Hammers haki edellisellä kierroksella pisteen Anfield Roadilta, joten itseluottamus on itälontoolaisillakin kohdallaan. Kotijoukkue on voittanut kolme ottelua putkeen ja seilaa neljän pelin tappiottomassa putkessa, mutta joukkueessa jyllää virus. Siksi Luke Shaw, Jason Puncheon ja Jay Rodriguez saattavat olla sivussa. Rickie Lambertin pitäisi kuitenkin olla pelikunnossa, ja hyökkääjän maali kelpaa peleihin (2,40). Kotivoitto.

Tulosveikkaus: Southampton 2-1 West Ham (8.50)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!