Valioliiga: lauantain vihjeet


Arsenal 1.21, tasapeli 6.75, Fulham 15.00

Julkisuudessa puhutaan paljon siitä, hankkiiko Arsenal hyökkääjän tässä kuussa. Fulhamin kukistamiseen Gunnersin ei pitäisi kuitenkaan tarvita ylimääräistä tulivoimaa. Olivier Giroud tekee paluun sairastelunsa jälkeen, ja isäntien pitäisi ottaa selvä voitto.

Fulham on noussut pudotuspeliviivan yläpuolelle, mutta viime kierroksen 1-4-tappio Sunderlandille ei lupaa hyvää lauantaille.

Arsenalin voitto on ainoa nähtävissä oleva lopputulos. Lukemat voivat olla rumatkin, joten peleihin myös yli 3,5 maalia (2,16).

Tulosveikkaus: 4-0 (11,00)

Crystal Palace 2.25, tasapeli 3.25, Stoke City 3.45

Ainoa asia, jonka uskaltaa sanoa varmaksi, on se, ettei tämä ottelu tule olemaan mitään jalkapallojuhlaa. Crystal Palace ja Stoke City ovat kuitenkin joukkueita, jotka ovat uhmanneet vihjeitäni pitkin kautta.

Palace palasi sarjajumboksi Tottenham-tappion myötä, mutta se oli joukkueelle vasta toinen tappio viiteen otteluun. Stoke on saanut neljästä viime liigaottelustaan vain yhden pisteen.

Kotietu voi siivittää Palacen voittoon, mutta veikkaan tasapeliä ja alle 2,5 maalia (1,58).

Tulosveikkaus: 0-0 (7,50)

Manchester City 1.13, tasapeli 9.00, Cardiff City 22.00

Cardiff otti kauden alussa ikimuistoisen voiton Citystä. Se oli kuitenkin enää kaukainen muisto viime viikolla, kun walesilaiset putosivat putoamisviivan alle.

Edellinen Cardiff-tappio voi vielä käydä Citylle kalliiksi mestaruustaistelussa. Täydellinen kotisaldo viittaa kuitenkin isäntien voittoon.

Loukkaantumisen jälkeen paluuta tekevä Sergio Agüero saattaa aloittaa penkiltä, mutta haen silti argentiinalaisen maalin peleihin kertoimella 1,58.

Tulosveikkaus: 3-1 (11,00)

Norwich City 2.37, tasapeli 3.25, Hull City 3.20

Kanarianlinnut ovat kuuden liigaottelun voitottomassa putkessa, mutta tasapelit ovat pitäneet Norwichin putoamisviivan yläpuolella. Chris Hughton on kuitenkin suosikki seuraavaksi potkut saavaksi manageriksi, ja kotivoitto nostaisi paineita entisestään.

Nikica Jelavicin ja Shane Longin hankinnat ovat hyviä hakuja, mutta Hull on ollut ajoittain tällä kaudella hyvä ilman heitäkin. Vierasjoukkue vienee pisteet, mutta kumpikin joukkue tekee maalin (2,05).

Tulosveikkaus: 1-2 (12,50)

West Ham 3.10, tasapeli 3.35, Newcastle United 2.38

West Ham nousi Cardiff-voitolla putoamisviivan yläpuolelle. Newcastle-ottelu aloittaa kuitenkin vaikeiden otteluiden putken. Cardiff-voitto oli Hammersin ensimmäinen liigavoitto kahdeksaan otteluun.

Newcastle oli Valioliigan kuntopuntarin kärki vuoden 2013 lopussa, mutta viime viikonlopun tappio Manchester Citylle oli Harakoille jo neljäs peräkkäinen.

Kuntopuntari antaa siis odottaa tasapeliä, mutta itse lähden vierasvoiton kannalle. Yohan Cabayen maalikerroin on loistava 4,10.

Tulosveikkaus: 1-2 (9,00)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!