Valioliiga: lauantain vihjeet


Cardiff City 2.22, tasapeli 3.30, Norwich City 3.45

Kolme edellistä liigaotteluaan hävinnyt Cardiff on juuttunut sarjan pohjalle. Tämänkaltaiset ottelut ovat pakkovoittoja, jos Ole Gunnar Solskjärin suojatit haluavat elätellä säilymistoiveita. Norwich puolestaan on noussut turvallisen tuntuiselle 12. sijalle. Joukkueiden välillä on kuusi pistettä.

Cardiffin surkea vire povaa Kanarianlinnuille hyvää, mutta Norwich on huono vierasjoukkue. Uudet hankinnat voivat siivittää isännät niukkaan voittoon. Kylkeen vedoksi kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa (1,80).

Tulosveikkaus: 2-1 (9,50)

Everton 1.48, tasapeli 4.40, Aston Villa 7.25

Everton nuolee vielä haavoja hävittyään tiistain paikallisottelun Liverpoolille 0-4. Toffees on voittanut neljästä edellisestä liigaottelustaan vain yhden. Myös avainpelaajien loukkaantumiset kiusaavat. Samaan aikaan vierasjoukkue Aston Villa on hävinnyt viidestä viime ottelustaan vain yhden.

Tasapelit ovat pitäneet Evertonin poissa kärkinelikosta viime kausina. Pistejaon kerroin 4,40 on erinomainen, mutta Everton vienee ottelun niukasti. Leighton Baines saattaa hyvinkin juhlia jatkosopimustaan maalilla. Laitapakin maalikerroin on 5,10.

Tulosveikkaus: 2-1 (8,50)

Fulham 3.45, tasapeli 3.40, Southampton 2.18

Southampton näyttää taas olevan nousussa vaikean jakson jälkeen. Kotipiste Arsenalia vastaan oli hyvä tulos, ja samalla tappioton putki kaikissa kilpailuissa venyi viiden ottelun pituiseksi. Kirjoitushetkellä oli epävarmaa, joutuuko Saints myymään avainpelaajiaan. Jos se piti ryhmänsä Dani Osvaldoa lukuunottamatta kasassa, ottelun luulisi päättyvän vierasjoukkueen voittoon.

Pyhimysten voitto on paras peli-idea, sillä Fulham riutuu viimeistä edellisenä. Kylkeen Rickie Lambertin maali kertoimella 2,55.

Tulosveikkaus: 1-2 (8,50)

Hull City 3.70, tasapeli 3.45, Tottenham 2.07

Tottenham kärsi jo kauden toisen nöyryytyksensä Manchester Cityn käsissä viikkokierroksella. Joidenkin avainpelaajien paluu tuo kuitenkin nostetta joukkueelle. Jan Vertonghen, Sandro, Paulinho ja Younes Kaboul kilpailevat paikoista avauksessa. Spurs pääsee KC Stadiumille vahvalla miehistöllä.

Fulhamista ottamansa 6-0-voiton jälkeen Hull on pelannut neljä liigaottelua ja hävinnyt ne kaikki tekemättä maaliakaan. Hull voi kuitenkin yllättää tasapelillä. Hullin maalihanojen kuivuudesta huolimatta kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa on mielenkiintoinen peli-idea kertoimella 1,75.

Tulosveikkaus: 1-1 (6,75)

Stoke City 6.75, tasapeli 4.00, Manchester United 1.55

Stoke on surkeassa vireessä: Pottersin voitottomien Valioliiga-otteluiden putki on kuuden ottelun mittainen. Kotitappio Unitedille pudottaisi joukkueen vaarallisen lähelle putoamisviivaa. Stoke tarvitsee pisteitä kipeästi, mutta uudelleensyntynyttä Manchester Unitedia vastaan niitä ei ole luvassa.

Robin van Persie on palannut kokoonpanoon ja Juan Mata vaikuttaa jo nyt loistohankinnalta. Luvassa on selvähkö vierasvoitto. Matan ensimmäisen United -maalin kerroin on kiinnostava 3,45.

Tulosveikkaus: 1-3 (12,50)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!