Valioliiga: lauantain vihjeet


Everton 1.33, tasapeli 5.00, Cardiff City 10.00

Everton on pelannut FA Cupia, ja siksi se on Valioliigassa uurastanut vain kolme ottelua viiden viimeisen viikon aikana. Nämä kaikki liigaottelut ovat päättyneet lukemiin 1-0. Toffees on voittanut peleistä vain yhden.

Cardiffin voitto Fulhamista edellisessä ottelussa tietää sitä, että walesilaisten itseluottamus on parempi kuin Evertonilla, joka kärsi viime viikonloppuna selkäsaunan Arsenalin vieraana. Tasapeli kiinnostaa kovasti, mutta kallistun niukan kotivoiton kannalle.

Lisätään peleihin myös Romelu Lukakun maali kertoimella 1,90.

Tulosveikkaus: 2-1 (8,50)

Fulham 2.85, tasapeli 3.35, Newcastle United 2.55

Fulhamin on ehdottomasti voitettava, jotta se pitäisi säilymishaaveensa hengissä. Tilanne ei kuitenkaan näytä hyvältä, sillä Mökkiläiset ovat yhdeksän liigaottelun voitottomassa putkessa. Newcastlea vastaan seuran manageri sentään päivystää sivurajalla, ja Felix Magath onkin saanut Fulhamin luomaan enemmän maalintekopaikkoja.

Newcastlen 4-1-voitto Hullista muistetaan aivan vääristä syistä. Merkit viittaavat vierasvoittoon, mutta itse uskon tasapeliin ja kummankin joukkueen onnistumiseen maalinteossa (1,63).

Tulosveikkaus: 1-1 (6,50)

Southampton 1.55, tasapeli 3.95, Norwich City 7.00

Southampton on turvallisesti yhdeksäntenä, ja pieni voittoputki voisi nostaa Pyhimykset europaikoillekin. Viime viikonlopun voitto Crystal Palacesta oli Saintsin ensimmäinen kolmeen otteluun. Kotiedun turvin Mauricio Pochettinon miesten pitäisi hoitaa Norwich-mittelö.

Norwich otti helmikuussa pisteitä Tottenhamilta ja Manchester Cityltä, mutta manageri Chris Hughton on silti Valioliigan ykkösehdokkaita saamaan potkut. Kanarianlinnut säilynee sarjassa, mutta tänään kotijoukkue on vahvempi.

Peleihin lisäksi Adam Lallanan maali kertoimella 3,45.

Tulosveikkaus: 3-0 (10,00)

Stoke City 2.25, tasapeli 3.15, West Ham 3.60

Edellisen ottelun 0-1-tappio Evertonille päätti West Hamin nousuvireen. Ennen sitä Hammers voitti kuitenkin neljä ottelua peräkkäin. Viime viikonloppuna West Ham ei pelannut, joten joukkue pääsee otteluun tuoreilla jaloilla. Lisäksi Andy Carroll palannee kokoonpanoon.

Hyvät kotiesitykset riittänevät siihen, että Stoke säilyy jälleen Valioliigassa. Potters on kotonaan kukistanut muun miassa Manchester Unitedin ja Chelsean. Lauantaina kaikki merkit viittaavat tasapeliin. Alle 2,5 maalin kerroin on 1,55.

Tulosveikkaus: 1-1 (6,25)

Sunderland 2.10, tasapeli 3.20, Crystal Palace 2.95

Sunderland ei pelannut Valioliigassa viime viikonloppuna, ja samalla se putosi viimeistä edelliseksi sarjataulukossa. Black Catsin on alettava voittaa samoista sijoista taistelevia joukkueita, jotta se voisi säilyä. Myös Crystal Palace on yhä vaarassa hävittyään edellisessä ottelussaan kotikentällä Southamptonille.

Palace on ottanut vain yhden pisteen kolmesta edellisestä ottelusta. Kahden vaikeuksissa olevan joukkueen välillä kotietu on yleensä ratkaisevassa asemassa. Peleihin Sunderlandin voitto ja yli 2,5 maalia kertoimella 2,40.

Tulosveikkaus: 2-1 (10,00)

Swansea City 1.92, tasapeli 3.55, West Bromwich

WBA-luotsi Pepe Mel ei ole onnistunut vakauttamaan tilannetta Steve Clarken lähdön jälkeen. Tappio Swansean vieraana saattaisi pudottaa Baggiesin viimeistä edelliseksi. Myös Swansea erotti managerinsa mielenkiintoisessa vaiheessa, mutta Swansin tulokset ovat parantuneet hieman Garry Monkin alaisuudessa.

Swansea on neljän kotiottelun tappiottomassa putkessa. Palace-tasapeli oli pettymys, mutta tässä ottelussa kotijoukkueen pitäisi olla vieraitaan selvästi vahvempi.

Tulosveikkaus: 3-0 (14,00)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!