Valioliiga: Maajoukkuetauon jälkeen odotettavissa yllätyksiä – Kärki pysyy samana


Englannin Valioliiga jatkuu lauantaina maajoukkuetauon jälkeen. Kahden viikon tauon jälkeen on aina lupa odottaa yllätyksiä, mutta sarjan kärkijoukkueet Arsenal ja Liverpool jatkavat voittojen tiellä.

Liverpool vierailee Newcastlessa. Kotijoukkueelta on sivussa kapteeni Fabricio Coloccini, joten puolustukselle tulee pitkä iltapäivä Luis Suarezin ja tämän hetken Valioliigan kuumimman hyökkääjän Daniel Sturridgen kanssa. Liverpoolin vierasvoiton kerroin otteluun on 1,82. Sturridgen maalinteon kerroin on 2,00 ja Suarezin osumalle vastaava 2,06.

Arsenal kohtaa kotonaan Norwichin. Tykkimiehet selvisivät maajoukkuetauosta ilman loukkaantumisia, vaikka tiistai-illan Ruotsi-Saksa –ottelussa vaihtoon nilkuttanut Mesut Özil aiheuttikin manageri Arsene Wengerille sydämentykytyksiä. Arsenalin sairastupa alkaa myös tyhjetä, sillä Bacary Sagna, Santi Cazorla ja Tomas Rosicky ovat olleet mukana harjoituksissa. Arsenal hoitanee Norwichin kotonaan ja ottelussa on lupa odottaa maaleja. Joukkueiden neljässä edellisessä kohtaamisessa Lontoossa on nähty yhteensä 21 maalia.  Arsenalin voiton kerroin 1,28 ja yli 4,5 maalin lopputulokselle kerroin 4,50.

Kierroksen yllätysmahdollisuus odottaa Upton Parkilla West Hamin isännöidessä Manchester Cityä. Edelliskierroksella Tottenhamin täysin suohon (0-3) pelannut Hammers on tällä kaudella onnistunut ajoittain taktisesti erittäin hyvin. Jussi Jääskeläinen on maalilla ollut yksi alkukauden parhaista veskareista ja keskikentän lupaus Ravel Morrison puolestaan yksi koko liigan kuumimpia pelaajia. City on ottelun selvä ennakkosuosikki, mutta West Hamin kotivoiton kerroin 5,50 voi olla kokeilun arvoinen.

 Lisää kertoimia tästä.