Valioliiga: Man United jatkaa voittojen tiellä - Chelsea jatkaa Newcastlen kärsimystä


Valioliigan lauantain otteluissa isot ottavat omansa. Manchester Unitedin peli ei ole vielä läheskään täydellistä, mutta Unibet uskoo ManUn jatkavan voittoputkessa. Jose Mourinhon Chelsea puolestaan jatkaa siitä mihin se viikolla Arsenalia vastaan jäi.

Lauantain ensimmäisessä pelissä loukkaantumisista kärsivä Newcastle saa vieraakseen hyvässä vireessä olevan Chelsean. Lontoon siniset kaatoivat viikolla liigacupissa Arsenalin vakuuttavasti 0-2 Juan Matan loistaessa. Espanjalainen on käyttänyt harvassa olleet näyttöpaikkansa tehokkaasti ja Mourinholla alkaa olla yhä kasvava paine peluuttaa miestä ykköskokoonpanossaan. Newcastle putosi liigacupissa Manchester Cityä vastaan ja edellisviikon derbytappio alkukauden heikoimmalle joukkueelle Sunderlandille oli iso pettymys. Unibet luottaa tässä ottelussa Chelseaan kertoimella 1,60.

Syksyn parjatuin joukkue Manchester United on tahkonnut edellisestä kolmesta ottelustaan kolme voittoa. Mestarien liigassa kaatui Real Sociedad, Valioliigassa Stoke ja liigacupissa Norwich. Vaihtohyökkääjänä tunnettu Javier Hernandez on osunut näissä otteluissa kolmesti ja manageri David Moyes antanee Chicharitolle luottoa myös Fulhamia vastaan. Unitedin ykköshyökkääjät Robin van Persie, Wayne Rooney ja Danny Welbeck eivät ole olleet syksyn aikana erityisen tehokkaita, mikä on näkynyt Unitedin sarjasijoituksessa. Fulham putosi liigacupista Leicesteria vastaan murskaluvuin ja mökkiläiset ottanevat lauantainakin lähtökohtaisesti vastaan ja isosti. Unitedin vierasvoiton kerroin 1,56.

Lauantain otteluista kertoimien valossa etukäteen selvimmältä vaikuttaa Manchester City-Norwich. Cityn kotivoiton kerrointa 1,18 puoltaa Norwichin viikon murskatappio 4-0 ManUlle liigacupissa sekä se, että joukkue on saanut edellisestä kuudesta ottelustaan kasaan vain neljä pistettä. City on puolestaan voittanut kauden kaikki neljä kotiotteluaan maalierolla +11.

Tästä lauantain muihin Valioliiga-otteluiden kertoimiin.