Valioliiga: Manchester United jatkaa nousuaan


Uudenvuodenpäivänä pelataan täysi Valioliiga-kierros. Manchester United pyrkii jatkamaan voittoputkeaan Tottenhamin kustannuksella. 

Jo kuudennelle sijalle sarjataulukossa kivunnut Manchester United isännöi toista syksyllä reilusti alle odotusten pelannutta joukkuetta Tottenham Hotspuria. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta Unitedin kurssi näyttää vahvemmin ylöspäin. Unitedilta on edelleen sivussa Robin van Persie, mutta myös Norwichia vastaan sivussa olleen Wayne Rooneyn pelaaminen on epävarmaa. Joukkueiden tämän kauden aiempi kohtaaminen White Hart Lanella päättyi 2-2.

Man Utd 1,78 – X 3,80 – Spurs 4,65

Manchester Cityn vierasvoitto Swanseasta on kierroksen varmin. Kotijoukkue ei ole voittanut Valioliigassa viiteen peliin ja on pudonnut sarjassa sijalla 11. City on puolestaan Valioliigan kovavireisin joukkue. City on hakenut kolmesta edellisestä vieraspelistään seitsemän pistettä ja tehnyt niissä kahdeksan maalia, joten heikosta vierasvireestäkään ei voida puhua.

Swansea 5,45 – X 4,00 – Man City 1,65

Liverpoolilla on allaan tappiot Manchester Citylle ja Chelsealle. Tänään se kohtaa Hullin, joka murskasi Fulhamin edelliskierroksella 6-0. Hull voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen joulukuussa luvuin 3-1. Liverpool saattaa kuitenkin saada kapteeni Steven Gerrardin takaisin kokoonpanoonsa ja voitoton putki pysähtyy tänään Anfieldillä. Liverpool on voittanut tällä kaudella jokaisen kotipelinsä Southamptonia lukuun ottamatta. Hullin edellinen vierasvoitto on syyskuulta, kun joukkue haki 2-3 –vierasvoiton Newcastlesta.

Liverpool 1,28 – X 5,90 – Hull 11,00

Lisää kertoimia Valioliigaan tästä.