Valioliiga: Manchester Unitedin surkea kotiputki päättyy


Crystal Palace 3.10, tasapeli 3.30, Newcastle United 2.35

Crystal Palace on uhmannut veikkauksiani viime viikkoina ja oli lähellä jopa kaataa viime viikon pankin kiusatessaan Chelseaa. Nyt veikkaan etelälontoolaisille positiivista iltapäivää.

Newcastle on niinikään hienossa vireessä ja hävinnyt vain yhden seitsemästä viime ottelustaan. Crystal Palace ei kuitenkaan ole hävinnyt Selhurst Parkilla sitten lokakuun, mikä viittaa pistejakoon. Lisäksi kumpikin joukkue onnistunee maalinteossa (1,85).

Tulosveikkaus: 1-1 (6,50)

Fulham 8.50, tasapeli 5.10, Manchester City 1.36

Manchester City on ollut kotona hurja, mutta vaisujen vierasesitysten takia se ei johda sarjaa. Vieraissa Cityllä on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Saldo antaa pientä toivoa Fulhamille.

Rene Meulensteen on saanut Fulhamin peliä parempaan suuntaan. Luvassa voi olla kiireinen siirtoikkuna. En usko, että Fulhamille jää mitään käteen ottelusta tulikuumaa Cityä vastaan. Peleihin vierasvoitto ja Sergio Agüeroa tuuraavan Edin Dzekon maali (1,95).

Tulosveikkaus: 1-3 (11,00)

Manchester United 1.34, tasapeli 5.10, West Ham 9.00

Crystal Palace on pilannut monta vetolappua, mutta vedonlyöjät ovat varmasti käärmeissään Manchester Unitedille, joka on kärsinyt pistemenetyksiä niin kotona kuin vieraissakin. Newcastle, West Bromwich ja Everton ovat hakeneet voitot Old Traffordilta, mutta neljänneksi viimeisenä majailevan West Hamin on vaikea uskoa pystyvän samaan.

Hammers on voittanut yhdeksästä viime liigaottelustaan yhden. Unitedin heikkovire nostaa tasapelikertoimen houkuttelevuutta, mutta kotivoitto ja yli 3,5 maalia (2,67) ovat parempia hakuja.

Tulosveikkaus: 3-1 (12,50)

Stoke City 2.25, tasapeli 3.25, Aston Villa 3.35

Stoke on nousukunnossa ja hävinnyt vain yhden seitsemästä viime ottelustaan. Voitolla tänään Potters nousisi vastustajansa ohitse sarjassa. Villakin on hävinnyt samalla jaksolla vain kahdesti, mutta ne tappiot ovat tulleet kahdessa viime kamppailussa.

Vain neljästi tällä kaudella osunut Christian Benteke tuntee varmasti paineet hartioillaan. Tartun belgialaisen maalikertoimeen (3,00), mutta Stoke korjannee potin.

Tulosveikkaus: 2-1 (10,00)

Sunderland 2.00, tasapeli 3.35, Norwich City 3.95

Sunderland on jo vaarassa jäädä muista. Jouluna jumbona oleva joukkue ei toki putoa aina, mutta Black Catsin on päästävä voittojen tielle juhlapyhinä.

Norwich ei ole hävinnyt kotonaan neljään otteluun, mutta vieraissa sujuu heikommin. Siksi kotivoitosta on peleihin. Kumpikin joukkue tekee kuitenkin maalin (1,80).

Tulosveikkaus: 2-1 (9,00)

West Bromwich 1.90, tasapeli 3.40, Hull City 4.40

West Bromwichin hyvät tulokset Manchester Unitedia, Chelseaa ja Arsenalia vastaan eivät riittäneet pelastamaan Steve Clarken työpaikkaa. Baggiesillä on alla neljä peräkkäistä tappiota. Se ei ole pystynyt voittamaan samoista sarjasijoista pelaavia joukkueita, ja siksi putoamisviiva on vaarallisen lähellä. Kotikerroin vaikuttaa alhaiselta.

Hull on pelannut kaksi tasapeliä peräkkäin, ja kolmannen kerroin näyttää hyvältä. Olen kuitenkin muuttanut tämän ottelun kohdalla mieltäni useaan otteeseen, ja menen lopulta vaiston johdattamana. Valitsen kotivoiton.

Tulosveikkaus: 2-1 (9,00)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!