Valioliiga: Mestari vastaan oppipoika


Viikonlopun Valioliiga-kierros alkaa Lontoon paikalliskamppailulla, josta ei latausta puutu. Tottenhamin isännöidessä Chelseaa White Hart Lanella penkkien päistä löytyvät herrat, jotka olivat ennen työpari. 

Andre Villas-Boas ja Jose Mourinho ovat edelleen hyvissä väleissä, mutta siitäkin huolimatta Mourinho päätti siirtoikkunan viime hetkillä kaapata brassipeluri Willianin siirron Tottenhamiin. Ei siksi, että Chelsea olisi häntä tarvinnut, vaan siksi, ettei Spurs vahvistuisi.

Kesällä Gareth Balesta saaduilla rahoilla lähes koko avauskokoonpanonsa uusinut Tottenham lähtee otteluun jopa pienenä ennakkosuosikkina. Joukkue on hävinnyt alkukaudesta vain yhden ottelun, sarjakärki Arsenalille, ja sen puolustus on ollut Valioliigan paras. Toisaalta, joukkueen hyökkäyspeli on ollut todella tehotonta.

Chelsea puolestaan hakee vielä muotoaan. Samuel Eto'o tai Fernando Torres eivät ole toistaiseksi lunastaneet Mourinhon ykköshyökkääjän paikkaa ja sinipaitojen kahden edelliskauden paras pelaaja Juan Mata on edelleen valmentajansa epäsuosiossa. 

Unibet uskoo ottelusta tulevan tasainen ja kertoimet jakautuvatkin seuraavasti:
Tottenham 2,60 - X 3,25 - Chelsea 2,80

Kaikki Valioliiga-kertoimet