Valioliiga: Southampton yllättää Arsenalin


Arsenal 1.58, tasapeli 4.05, Southampton 5.80

Arsenal saa takaisin riveihinsä Theo Walcottin, joka kohtaa ex-seuransa. Gunners hakee paluuta voittojen tielle hävittyään viimeksi Manchester Unitedille. Tappiosta huolimatta Arsenal on kahden pisteen turvin sarjakärjessä. Kotisaldon ainoa tahra on avauskierroksen häviö Aston Villalle.

Southampton on muuttunut Mauricio Pochettinon alaisuudessa, ja sarjasijoitus kolme pistettä Arsenalin takana on täysin ansaittu. Joukkueiden puolustustilastojen perusteella alle 2,5 maalia (1,98) houkuttelee. Arsenal on suosikki, mutta tasapelikerroin kiinnostaa väkisin.

Tulosveikkaus: 1-1 (7,50)

Fulham 3.30, tasapeli 3.30, Swansea City 2.25

Liverpool-tappio oli Fulhamille jo neljäs peräkkäinen kaikki kilpailut mukaanlukien. Se pudotti Cottagersin putoamisviivan alle. Manageri Martin Jol on paineen alla, ja Fulhamin on säilyäkseen voitettava juuri tällaiset pelit. Swansea saapuu Craven Cottagelle, ja walesilaisseura on vain kaksi pistettä isäntiään edellä.

Swansea päästi kolme osumaa vähämaalista Stokea vastaan, ja voitoton putki on neljän ottelun pituinen. Kaikki ennusmerkit viittaavat tasapeliin. Sen lisäksi uskon kummankin joukkueen onnistuvan maalinteossa (1,83).

Tulosveikkaus: 1-1 (6,50)

Hull City 1.80, tasapeli 3.50, Crystal Palace 4.75

Hull ei tällä kaudella lähde moneenkaan otteluun suosikkina. Kerroinasettelu kertoo kuitenkin tismalleen, missä tilassa jälleen ilman manageria pelaava Palace on. 0-0-tasapeli Evertonin kanssa ennen maajoukkuetaukoa saattoi parantaa itseluottamusta hieman. Samanaikaisesti lopputulos kuitenkin kertoo joukkueen maalinteko-ongelmasta, oli piste kuinka tervetullut tahansa.

Robbie Brady palaa Hullin kokoonpanoon ja on kertoimella 5,00 hyvä haku maalintekijäksi. Kotijoukkue vie kolme pistettä.

Tulosveikkaus: 2-0 (7,50)

Newcastle United 1.72, tasapeli 3.80, Norwich City 4.85

Viime aikojen voitot Chelseasta ja Tottenhamista tekevät Newcastlesta suosikin. Kotikerroin on kuitenkin alhainen. Norwich nousi putoamisviivan yläpuolelle hienolla West Ham -voitolla, ja ottelu saattaa olla monien odotuksia tasaisempi.

Newcastlen ainoa poissaolija on Mathieu Debuchy. Lähes paras mahdollinen miehistö ottanee odotetun kotivoiton, vaikkakin niukasti. Peleihin NEwcastlen voitto ja yli 2,5 maalia (1,75).

Tulosveikkaus: 2-1 (8,50)

Stoke City 2.05, tasapeli 3.33, Sunderland 3.80

Mark Hughesin Stoke on yllättänyt monet tekemällä kuusi maalia kolmessa viime ottelussaan. Samalla Pottersin aiempi maalisaldo on lähes tuplaantunut. Kääntöpuoli on kuitenkin se, että nämäkin maalit ovat riittäneet vain kahteen pisteeseen. Stoke on pahaenteisesti vain hieman putoamisviivan yläpuolella.

Lauantain ottelu voikin olla kuuden pisteen ottelu, vaikka kausi on nuori. Stoken parantuneet peliesitykset viittaavat kotivoittoon. Veikkaan kuitenkin tasapeliä ja taas yhtä vähämaalista ottelua. Alle 2,5 maalin kerroin on 1,58.

Tulosveikkaus: 0-0 (7,50)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!