Valioliiga-sunnuntai: vihjeet kello 17 alkaviin otteluihin


Everton 1.47, tasapeli 4.20, West Ham 7.00

Goodison Parkilla tulee olemaan erikoinen tunnelma, kun David Moyes valmentaa Evertonia viimeistä kertaa kotiottelussa. Skotin lähtö tuskin miellyttää kotiyleisöä, mutta yhä pieniä haaveita viidennestä sijasta elättelevä joukkue tarvitsee nyt tukea. Seitsemästä viime ottelustaan vain yhden hävinnyt West Ham on kelpo vireessä ja ottaa varmasti ilon irti, jos Everton ei saa yleisöltään kunnon tukea. Everton ottanee silti niukan voiton. Yli 2,5 maalia kelpaa peleihin kertoimella 1,75.

Tulosveikkaus: Everton 2-1 West Ham (8.25)

Fulham 3.90, tasapeli 3.50, Liverpool 1.92

Neljän ottelun tappioputkensa takia Fulham ei ole vielä turvassa. Putki on myös herättänyt epäilyksiä Martin Jolin jatkosta seuran peräsimessä. Liverpoolin europelihaaveet ovat menneet, mutta maaliskuisen Southampton-tappion jälkeen Pool on pelannut kuusi ottelua tappioitta. Putkeen kuuluu neljä tasapeliä, ja tässä ottelussa tasapelin kerroin näyttääkin liian houkuttelevalta sivuutettavaksi. Vieraiden Daniel Sturridge tekee maalin (2,30).

Tulosveikkaus: Fulham 2-2 Liverpool (12.50)

Norwich City 2.10, tasapeli 3.35, West Bromwich 3.50

Norwichilla on edessään taas yksi tärkeä ottelu. Käytännössä ilman panosta pelaavalta West Bromwichilta on saatava pisteitä. Kotijoukkue on vain kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella voitettuaan yhdeksästä viime ottelustaan vain yhden. West Brom puolestaan on ollut kauden jälkipuoliskolla epätasainen. Uskon silti West Bromwichin syventävän isäntien kärsimystä. Peleihin vierasvoitto ja kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa (1,65).

Tulosveikkaus: Norwich City 1-2 West Brom (12.50)

Queens Park Rangers 3.25, tasapeli 3.35, Newcastle 2.20

QPR taisteli hienosti viime viikon 0-1-kotitappiossa Arsenalille. Newcastle puolestaan haki Upton Parkilta pisteen, joka voi osoittautua elintärkeäksi. Vierasjoukkueen yksi suurimmista huolenaiheista on maalinteon vaikeus. Newcastle on tehnyt kuudessa viime ottelussaan vain kaksi maalia. Alle 2,5 maalia (1,90) voikin olla hyvä pelivalinta. Mitä tulokseen tulee, Rangersille ei näytä olevan luvassa kovinkaan hienoa loppua, joten uskotaan vierasvoittoon.

Tulosveikkaus: Queens Park Rangers 0-1 Newcastle (8.75)

Sunderland 2.70, tasapeli 3.10, Southampton 2.70

Paolo Di Canion alaisuudessa Sunderland on voittanut seitsemän pistettä 12 mahdollisesta. Kasassa on silti vain 38 pistettä, joten voitto olisi äärimmäisen tärkeä. Hienon paluun Valioliigaan tehnyt Southampton osoittaa väsymisen merkkejä. Odotan Sunderlandin voittavan ja Adam Johnsonin tekevän maalin (4,00).

Tulosveikkaus: Sunderland 2-0 Southampton (16.00)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!