Valioliiga: Teves kotiutunut Cityyn aiempaa paremmin


Kuusi kuukautta karanteenissa - ja Valioliigan voitto. Viime vuosi oli Carlos Tevezille yhtä turbulenssia, toisin kuin tämä kausi.

Carlos Tevez sanoi valmentaja Roberto Mancinille ei. Mancini sanoi Tevezille ei. Lopputulos: Tevez pakkasi rojunsa, lähti Etelä-Amerikkaan ja oli poissa puoli vuotta. Kaikki seurausta siitä, että argentiinalainen kieltäytyi menemästä vaihdosta kentälle Mestareiden liiga -ottelussa Bayern Müncheniä vastaan.

Nyt Manchester Cityn tilanne on toisenlainen. Tevez vaikuttaa viihtyvän brittikaupungissa aiempaa paremmin. Mancini on tyytyväinen, että argentiinalainen kuuluu Cityn tähtisikermään. Ja Patrick Vieiran mukaan joukkuekaverit rakastavat Teveziä. Se näkyy myös kentällä: City ei ole vielä hävinnyt ja kuuluu joukkueiseen, jotka varjostavat sarjakärki Chelseaa.

Tevezillä on sujunut hienosti. Hän on tehnyt maalin kaikissa kolmessa ottelussa ja on löytänyt taas West Ham- ja Manchester United -aikojensa vireen. Huomenna City ja Tevez kohtaavat Stoken. Tähtikatras on luonnollisesti suursuosikki kertoimella 1,67.