Valioliiga tiistaina: Chelsealle selkeä voitto Birminghamissa


Cardiff City 2.35, Tasapeli 3.30, Aston Villa 3.05

 

Masentavan viikonlopun jälkeen kumpikin joukkue haluaa voittojen tielle. Tunnelma Cardiff City Stadiumilla voi olla hermostunut.

Cardiff pelasi kehnosti lauantain 0-3-tappiossaan Swansealle. Manageri Ole Gunnar Solskjär saattaakin nostaa esimerkiksi Fraizer Campbellin ja Craig Noonen avauskokoonpanoon.

Surkea Villa hävisi kotonaan West Hamille 0-2, mutta joukkue on pelannut tällä kaudella paremmin vieraissa (16 pistettä vieraskentiltä) kuin kotonaan (11 pistettä). Villa kykenee hyödyntämään Cardiffin heikkoudet ja ryöstämään pisteet.

Tulosveikkaus: 1-2 (11,00)
Pelivihje: Christian Benteke tekee maalin, 2,40

Hull 2.90, Tasapeli 3.20, Southampton 2.50

 

Voitto alivoimalle joutuneesta Sunderlandista sementoi Hullin asemaa keskikastissa. Putoamisviivaan on matkaa kuitenkin vain neljä pistettä, vaikka Hull on sarjassa 11:ntenä.

Manageri Steve Bruce on varmasti kateellinen Southamptonille, joka on turvassa keskikastissa ja todennäköisemmin nousussa kuin laskussa. Saints on kuitenkin voittanut 10:stä edellisestä vierasottelustaan kaikissa kilpailuissa vain kaksi, joten Hull pystyy kiusaamaan vieraitaan.

Pyhimysten esitys viikonlopun kotitasapelissä Stokea vastaan oli sekava. Samanlainen esitys kävisi nyt kalliiksi.

Tulosveikkaus: 1-0 (8,00)
Pelivihje: Hull voittaa ainakin yhden puoliajan, 1,98

West Ham 2.00, Tasapeli 3.40, Norwich 3.75

 

West Ham saattaa päästää italialaishyökkääjä Marco Borriellon ensimmäistä kertaa avaukseen, sillä Andy Carroll on yhä pelikiellossa. Neljä maalia kahdessa viime ottelussaan tehnyt Kevin Nolan on kuitenkin suurempi hyökkäysuhka.

Viiden viime ottelun kolme voittoa ja tasapeli eivät vielä ole nostaneet Hammersia turvaan putoamiselta, koska sarja on todella tasainen. Manageri Sam Allardyce odottaa kuitenkin varmasti tästä ottelusta voittoa. Myös Norwich tuskailee sarjan hännillä.

Norwich-manageri Chris Hughtonilla on sisäsyntyinen kyky saada hyvä tulos, kun hän tarvitsee sellaista. Norwich on kuitenkin usein vieraissa tykinruokaa, ja se trendi saa jatkoa.

Tulosveikkaus: 3-1 (16,00)
Pelivihje: West Ham johtaa tauolla, 2,65

West Bromwich 7.00, Tasapeli 4.25, Chelsea 1.48

 

Uudehko West Brom -luotsi Pepe Mel on jo masinoinut kelvolliset kotitasapelit Evertonia ja Liverpoolia vastaan. Lauantain 1-3-tappio Crystal Palacen vieraana teki kuitenkin täysin selväksi, että Baggies on putoamisvaarassa.

Chelsean kohtaaminen sellaisen ottelun jälkeen ei todellakaan sattunut hyvään paikkaan. Jose Mourinhon miesten pitäisi napata viides peräkkäinen vierasvoittonsa vaivatta.

Eden Hazard varasti viikonloppuna otsikot tehtyään uransa ensimmäisen hattutempun Valioliigassa. Vieraissa Chelsean avainmies on kuitenkin viime aikoina ollut Oscar. Hän on tehnyt neljästä edellisestä maalistaan kolme vieraskentällä.

Tulosveikkaus: 0-3 (10,00)
Pelivihje: Oscar tekee maalin, 3,33

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!