Valioliiga: vihjeet kello 17 alkaviin otteluihin


Chelsea 1.19, tasapeli 7.00, Leicester City 17.00

Leicester osoitti taistelutahtoa, kun se aloitti kautensa tasapelillä vahvaa Evertonia vastaan. Ketut pelasi kärsivällisesti ja antoi pallonhallinnan Toffeesille, mutta hyökkäsi määrätietoisesti.

Leicester ei ehkä ole niin toivoton tapaus kuin kertoimista voisi päätellä. Jo nyt on kuitenkin näkyvissä merkkejä siitä, että Diego Costa täydentää Chelsea-joukkueen, jolta manageri Jose Mourinhon mukaan puuttui hyökkääjä viime kaudella. Veikkaan kotivoittoa ja Costan nousemista ottelun tähdeksi.

Pelivihje: Diego Costa tekee vähintään kaksi maalia, 4,25
Tulosveikkaus: 4-1, 17,00

Crystal Palace 2.44, tasapeli 3.20, West Ham 3.15

Kummallakin joukkueella oli epäonnea viime viikonloppuna: Arsenal upotti Palacen ja Tottenham West Hamin lisäaikamaalilla. Peliesitykseltään vahvempi joukkue oli Palace. Uskon kotiedun kääntävän ottelun isännille.

Hammersin esitys askelmerkkejään hakenutta Spursia vastaan oli pettymys. Avauskierroksen perusteella luvassa on kotivoitto, mutta edessä on tasainen mittelö.

Pelivihje: Kumpikin joukkue tekee maalin, 2,02
Tulosveikkaus: 2-1, 10,00

Southampton 1.83, tasapeli 3.65, West Bromwich 4.55

Southamptonin olisi kuulunut saada piste Liverpoolia vastaan. Esitys oli rohkaiseva, ja lauantaina Saintsilla on kaikki eväät voittoon. West Brom jäi kotonaan tasapeliin Sunderlandia vastaan. Ottelussa oli Baggiesin kannalta paljon hyvääkin, mutta tänään vahvempi joukkue ottanee voiton.

Saido Berahino teki avauskierroksella West Bromille kaksi osumaa. Hän on tänäänkin hyvä ehdokas maalintekijäksi kertoimella 3,75. Nostan kuitenkin esille Southamptonin kesähankinta Shane Longin, joka aloittaa yleensä vahvasti uusissa seuroissaan. Long saattaa ratkaista ottelun ex-seuraansa vastaan.

Pelivihje: Shane Long tekee maalin, 2,70
Tulosveikkaus: 2-1, 9,00

Swansea City 1.61, tasapeli 3.90, Burnley 6.10

Burnley oli ennen kauden alkua suurin putoajasuosikki. Clarets aloitti Chelseaa vastaan terävästi ja meni alussa johtoon, mutta merkit viittaavat silti vaikeaan kauteen.

Swansea aloitti 2-1-voitolla Manchester Unitedista. Voittomaalin ampunut Gylfi Sigurdsson vaikuttaa nappihankinnalta. Swansea on selkeä ennakkosuosikki, mutta veikkaan Burnleyn nappaavan ensimmäisen pisteensä.

Pelivihje: Alle 2,5 maalia, 1,89.
Tulosveikkaus: 1-1, 7,50

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!