Valioliiga: vihjeet kello 17 alkaviin otteluihin


Manchester City 1.17, tasapeli 7.75, Stoke City 18.00

Joukkueiden välillä on jo nyt viisi pistettä, ja kertoimet ovat sen mukaiset. Stoken puolustus on kuitenkin riittävän ilkeä, jotta lopputulos ei välttämättä ole yhtä ruma kuin kertoimet povaavat.

Alvaro Negredo ja Edin Dzeko ovat todennäköisesti sivussa, joten Manuel Pellegrini saattaa joutua peluuttamaan Sergio Agüeroa avauskokoonpanossa. Stevan Joveticin peluuttaminen yksinäisenä kärkenä saattaisi nimittäin myös viedä Cityltä hyökkäysvoimaa. Luvassa on kotivoitto, muttei välttämättä murskalukemin.

Pelivihje: Stevan Jovetic tekee maalin, 2,16
Tulosveikkaus: 2-0, 5,80

Newcastle United 1.70, tasapeli 3.66, Crystal Palace 5.40

Viime kaudella Palacen otteluiden veikkaaminen oli todella vaikeaa. Eagles-fanit olivat viimeksi pettyneitä, kun veikkasin Palacelle voittoa West Hamista. 1-3-kotitappion jälkeen ei ole pelkoa, että toistaisin tempun.

Neil Warnock saanee joukkueen piristymään kauden edetessä, mutta nyt kolme vieraspistettä voi olla liikaa pyydetty. Tasapeliin on kuitenkin hyvät saumat. Newcastle ei ole tällä kaudella tehnyt maaliakaan. Odotan pistejakoa varsin värittömästä ottelusta.

Pelivihje: Alle 2,5 maalia, 1,67
Tulosveikkaus: 1-1, 7,00

Queens Park Rangers 2.40, tasapeli 3.20, Sunderland 3.20

Myöskään QPR ei ole vielä tehnyt maalia. Viime sunnuntaina länsilontoolaisten rahkeet eivät riittäneet Tottenham-puolustuksen haastamiseen. Sunderland on aloittanut iloisemmin kahdella tasapelillä, joista toinen tuli Manchester Unitedia vastaan. Kuntopuntarin perusteella vierasjoukkue on suosikki.

Loic Remy on kuitenkin viimeistä kertaa näyteikkunassa, ja uskon Rangersin olevan tänään aiempaa vaarallisempi. Mukavia kertoimia tarjoaa ranskalaisen maalin lisäksi veto runsasmaalisen tasurin puolesta.

Pelivihje: Loic Remy tekee maalin, 2,75
Tulosveikkaus: 2-2, 17,00

Swansea City 1.83, tasapeli 3.50, West Bromwich 4.75

Swansea on yksi neljästä joukkueesta, jotka ovat avanneet kahdella voitolla. Paljon kritisoitu Alan Irvine on puolestaan johdattanut West Bromin tasapeleihin Sunderlandia ja Southamptonia vastaan.

Tasapeli on nytkin vaihtoehto, etenkin kun kerroin on houkutteleva 3,50. Swansea on kuitenkin pelannut vakuuttavasti, eikä kenties ole saanut ansaitsemaansa tunnustusta. Tottenhamista tullut Gylfi Sigurdsson saattaa olla kauden paras kaappaus, ja islantilainen voi olla nytkin ratkaisevassa asemassa.

Pelivihje: Gylfi Sigurdsson tekee maalin, 3,60
Tulosveikkaus: 2-1, 8,50

West Ham 2.75, tasapeli 3.35, Southampton 2.65

West Hamilla oli avauskierroksen Tottenham-tappiossa epäonnea, mutta viime viikon 1-3-tappio Crystal Palacelle ei jättänyt seliteltävää. Southampton on puolestaan taistellut hyvin Liverpoolia ja West Bromia vastaan, mutta lukuisia avainpelaajia kesällä menettäneen Saintsin kaudesta on silti tulossa vaikea.

Uskon tämän ottelun kääntyvän kotijoukkueen eduksi. Kumpikin onnistunee kuitenkin maalinteossa.

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin, 1,73
Tulosveikkaus: 2-1, 10,00

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!