Valioliiga: vihjeet kello 17 alkaviin otteluihin


Burnley 2.45, tasapeli 3.35, Hull City 3.00

Burnley on ainoana joukkueena voitoitta Valioliigassa. Siihen on tultava muutos nopeasti, mikäli Clarets aikoo elätellä pieniäkään säilymishaaveita. Vierastappio Arsenalille oli hyväksyttävä, mutta nyt tavoitteena on oltava täysi pistepotti.

En kuitenkaan usko siihen tänäänkään. Hull on pelannut hyvin suurseuroja vastaan, mutta tasapeliherkkyyden takia Tigers on vaikeassa asemassa sarjassa. Povaan nytkin pistejakoa.

Pelivihje: Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,81
Tulosveikkaus: 1-1, 6,75

Manchester United 1.30, tasapeli 5.65, Crystal Palace 10.50

Kausi David Moyesin ja kymmenen ottelua Louis van Gaalin alaisuudessa ovat opettaneet, ettei Manchester Unitediin kannata lyödä eläkerahojaan kiinni. Crystal Palace on puolestaan jatkanut isompiensa kiusaamista tälläkin kaudella.

Ennen maajoukkuetaukoa United nousi neljänneksi, mutta sittemmin se on napannut vain kaksi pistettä kolmesta ottelusta. 1,30 ei ole häävi kerroin, mutta kotietu siivittää Unitedin voittoon.

Pelivihje: Angel Di Maria tekee maalin, 2,75
Tulosveikkaus: 3-1, 9,50

Southampton 1.42, tasapeli 4.75, Leicester City 8.00

Manchester United -voiton jälkeen Leicester on hiipunut huolestuttavasti. Viidestä viime ottelusta käteen on jäänyt vain yksi piste. Erityisen huolestuttava on kolmen ottelun maaliton putki. Uskon Kettujen onnistuvan vihdoin maalinteossa lauantaina, mutta vakuuttavan Southamptonin haastamiseen se ei riitä. Saints ottaa kotivoiton rutiinilla.

Pelivihje: Yli 2,5 maalia, 1,69
Tulosveikkaus: 2-1, 8,00

West Ham 1.73, tasapeli 3.70, Aston Villa 5.15

Aston Villa katkaisi maalittoman putkensa Tottenhamia vastaan, mutta kotitappio ei parantanut joukkueen tilannetta: putoamisviiva on yhä lähellä. Christian Benteken pelikielto ei paranna Villan lähtökohtia. Pitkän poissaolon jälkeen mukaan palannut Benteke oli Spursia vastaan todella vaarallinen.

Hammers pelaa vahvaa kautta, ja nousu tasapeliin Stoken vieraana oli hyvä osoitus joukkueen sisusta. Kaikki merkit viittaavat kotivoittoon, jota vastaan ei ole mitään syytä lyödä vetoa.

Pelivihje: Enner Valencia tekee maalin, 2,32
Tulosveikkaus: 3-0, 13,00

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!