Valioliiga: vihjeet kello 17 alkaviin otteluihin


Burnley 2,15, tasapeli 3,30, Aston Villa 3,65

Harva osasi muutamaa viikkoa sitten ennakoida, että Burnley olisi ottelussa suosikki. Clarets on kuitenkin voittanut kaksi edellistä otteluaan, ja Villa on alavireessä. Kaiken lisäksi Sam Vokes palaa isäntien kokoonpanoon. Burnley-leirissä alkaa näyttää valoisalta.

Samaa ei voi sanoa Aston Villasta, jonka manageri Paul Lambert saattaa olla lähellä potkuja. Kotivoitto ja Danny Ingsin maali peleihin.

Pelivihje: Danny Ings tekee maalin, 2,55
Tulosveikkaus: 2-1, 10,00

Liverpool 1,67, tasapeli 3,85, Stoke 5,50

Rämpivä Liverpool vastaan ennalta-arvaamaton Stoke. Monien papereissa 1,67 on pieni kerroin kotijoukkueelle, joka on voittanut viidestä viime liigapelistään vain yhden. Ongelma on kuitenkin se, että Stoken otteiden ennakointi on aivan arvontaa. Potters voi voittaa rutiinilla Manchester Cityn vieraissa ja hävitä sitten kotonaan jumbojoukkueelle.

Tasapelin kerroin on houkutteleva, mutta nyt Liverpoolin on aika palata voittojen tielle.

Pelivihje: Yli 2,5 maalia, 1,84
Tulosveikkaus: 3-1, 14,00

Manchester United 1,32, tasapeli 5,50, Hull City 10,00

Kertoimet ovat hieman samankaltaiset kuin Liverpoolin ja Stoken ottelussa. Tässäkin kamppailussa nähdään alavireinen, heikolla itseluottamuksella pelaava kotijoukkue. United on kuitenkin palannut neljän kärkeen pitkälti David De Gean ansiosta. Hull on huonossa vireessä, mutta toisaalta joukkue on tällä kaudella napannut pisteen Arsenalilta ja Liverpoolilta.

Pistejaon kerroin houkuttelee jälleen, mutta United piristyy kotikentällään.

Pelivihje: Wayne Rooney tekee vähintään kaksi maalia, 6,00
Tulosveikkaus: 3-1, 10,50

Queens Park Rangers 2,25, tasapeli 3,40, Leicester City 3,30

Leicester ei ole voittanut yhtäkään seitsemästä viime ottelustaan. Tämä ottelu saattaakin olla kauden ensimmäinen kuuden pisteen putoamiskamppailu. QPR on sarjajumbona, mutta hyvät tulokset Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan tekevät Ärristä houkuttelevan peli-idean.

Juuri huonot otteet sarjan alakastin joukkueita vastaan ovat kuitenkin pudottaneet QPR:n pohjalle. Looginen lopputulos on tasapeli, joka ei miellytä kumpaakaan.

Pelivihje: Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,79
Tulosveikkaus: 1-1, 6,75

Swansea 1,75, tasapeli 3,70, Crystal Palace 5,00

3-1-voitto Liverpoolista antaa varmasti Palacelle itseluottamusta, ja lontoolaisjoukkue on mielenkiintoinen peli-idea lauantaina. Swansea on pelannut vahvan alkukauden, mutta viime aikoina meno on ollut ailahtelevaa Wilfried Bonyn erinomaisista otteista huolimatta.

Bony nähdään maalitilastossa tänäänkin, mutta tasapelikerrointa 3,70 ei voi sivuuttaa.

Pelivihje: Wilfried Bony tekee vähintään kaksi maalia, 7,50
Tulosveikkaus: 2-2, 16,00

West Ham 2,13, tasapeli 3,40, Newcastle 3,60

Kuuden ottelun voittoputki on nostanut Newcastlen putoajasuosikista euroehdokkaaksi. Kertoimella 3,60 Harakat kiinnostavat kovasti.

West Hamin nousu on puolestaan tyrehtynyt kahden tasapelin ja tappion myötä. Omissa papereissani West Ham nousee kuitenkin voittajasuosikiksi.

Pelivihje: Kevin Nolan tekee maalin, 3,30
Tulosveikkaus: 2-1, 9,50

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!