Valioliiga: vihjeet kello 17 alkaviin otteluihin


Aston Villa 4,80, tasapeli 3,50, Liverpool 1,83

Kuntopuntari ja kertoimet antavat odottaa selvää vierasvoittoa, mutta Villan menestyksistä on peli-ideaksi. Liverpool on viiden ottelun tappiottomassa putkessa, mutta vain 4-1-voitto Swanseasta tuli oikeasti vakuuttavalla esityksellä.

Villan selvä ongelma on maalinteko - vain yksi tehty osuma kuuteen otteluun. Alle 2,5 maalia on selvä valinta, mutta isännillä on kaikki saumat ottaa piste.

Pelivihje: Alle 2,5 maalia, 1,70
Tulosveikkaus: 1-1, 6,75

Burnley 2,45, tasapeli 3,15, Crystal Palace 3,15

Burnley on kuin uusi Crystal Palace: joukkue, joka valuu jo alkukaudesta sarjan pohjille, mutta herää yhtäkkiä ja alkaa pilata vetolappuja. Burnley ei ole hävinnyt kolmeen liigaotteluun. Viime viikon voitto piti Claretsin putoamisviivan yläpuolella, mutta pistetarve on edelleen kova.

Viime viikon voitto Tottenhamista nosti Palacen tasapisteisiin Burnleyn kanssa. Kotijoukkue on kuitenkin pelannut viime aikoina vakuuttavammin, ja kotietukin puoltaa Burnleyä.

Pelivihje: George Boyd tekee maalin, 5,20
Tulosveikkaus: 2-1, 9,00

Leicester City 2,57, tasapeli 3,25, Stoke City 2,90

Myös tämä ottelu vaikuttaa vähämaaliselta. Leicesterin tulokset ovat parantuneet, mutta maalit ovat edelleen tiukassa. Stoke jäi viikko sitten täysin Arsenalin jalkoihin, ja myös heikompia joukkueita vastaan Potters on haavoittuvainen. Vierasjoukkueen kerroin on kuitenkin kohdallaan.

Kylkiäiseksi kelpaa alle 2,5 maalia.

Pelivihje: Alle 2,5 maalia, 1,65
Tulosveikkaus: 0-1, 8,50

Queens Park Rangers 5,85, tasapeli 4,05, Manchester United 1,60

Jos ottelu pelattaisiin Old Traffordilla, Unitedin puolesta voisi pistää likoon vaikka eläkerahansa. QPR:n koti- ja vierasesityksissä on kuitenkin hurja ero. Rangers on napannut kaikki 19 pistettään Loftus Roadilla. Kotimenestyksiä kelpaa haistella peleihin.

Unitedin voitto on silti todennäköinen. Ottelusta voi tulla kertoimia tasaisempi.

Pelivihje: Yli 2,5 maalia, 1,77
Tulosveikkaus: 1-2, 7,50

Swansea City 7,00, tasapeli 4,10, Chelsea 1,53

Pirteästi kautensa aloittanut Swansea on laskusuunnassa. Kaksi pistettä kolmesta ottelusta ei ole hyvää valmistautumista sarjakärjen kohtaamiseen.

Chelsea toipui Tottenhamille uudenvuodenpäivänä kärsimästään 3-5-tappiosta ja voitti Newcastlen selvästi, vaikkakaan ei loisteliaasti. Spurs osoitti, että Chelsea ei ole kuolematon, mutta nyt luvassa on selvä vierasvoitto.

Pelivihje: Eden Hazard tekee maalin, 2,90
Tulosveikkaus: 1-3, 10,00

Tottenham 1,59, tasapeli 4,10, Sunderland 5,95

Viime viikonlopun tappio Crystal Palacelle osoitti, ettei Spursin peli ole valmista Chelsea-voitosta huolimatta. White Hart Lanella Tottenham on hävinnyt Stokelle ja West Bromwichille, joten Sunderlandilla on mahdollisuutensa.

Niitä mahdollisuuksia heikentää kuitenkin se, että Jermain Defoe tuskin pelaa vielä. Spursin kertoimet tällaisissa otteluissa eivät häikäise, mutta joukkue napannee voiton.

Pelivihje: Christian Eriksen tekee maalin, 3,10
Tulosveikkaus: 2-0, 7,50

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!