Valioliiga: vihjeet kello 17 alkaviin otteluihin


Chelsea 1.37, tasapeli 4.50, West Bromwich 9.00

Ottelun tulos voi riippua siitä, tekeekö Chelsea maalin aikaisessa vaiheessa. Rafael Benitez vaati faneja tukemaan joukkuetta, mutta todennäköisimmin Stamford Bridgen yleisö kohdistaa raivonsa väliaikaismanageriin. Kotijoukkue tuntee paineet, jos maali ei ota syntyäkseen. Tasapelikerroin houkuttelee. Sitä tunnetta vahvistaa entisestään West Bromin kahden ottelun voittoputki. Uskon kuitenkin isäntien tekevän sen nopean johtomaalin ja vievän ottelun. Kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa antaa kertoimen 1,83.

Tulosveikkaus: Chelsea 2-1 West Bromwich (7.75)

Everton 1.37, tasapeli 4.50, Reading 9.00

David Moyesin joukkojen haaveet sijoituksesta neljän joukossa alkavat huveta. Kolmesta viime ottelustaan Toffees on saanut vain yhden pisteen, minkä myötä matkaa Mestarien liigaan oikeuttaville sijoille on nyt seitsemän pistettä. Reading puolestaan on taas putoamisviivan alla, sillä hyvät otteet päättyivät kahteen peräkkäiseen tappioon. Pelikiellossa oleva Pavel Pogrebnyak on nyt sivussa ja Reading häviää kolmannen peräkkäisen ottelunsa. Marouane Fellainin maalikerroin 2,30 on kelpo valinta.

Tulosveikkaus: Everton 3-1 Reading (11.00)

Manchester United 1.32, tasapeli 5.25, Norwich City 10.00

Norwich yllätti Unitedin aiemmin tällä kaudella voittamalla Carrow Roadilla 1-0, mutta lauantaina yllätyksiä ei liene luvassa, vaikka kanarianlinnut ovatkin neljän ottelun tappiottomassa putkessa. United menetti pisteitä Old Traffordilla viimeksi syyskuussa. Odotettavissa on selvä kotivoitto. Yli 2,5 maalin kerroin on 1,57.

Tulosveikkaus: Manchester United 3-0 Norwich (8.50)


Southampton 1.85, tasapeli 3.50, QPR 4.25

Rangers jäi viime viikonloppuna Manchester Unitedia vastaan jälleen maaleitta kotonaan. Kahdeksassa edellisessä liigaottelussa QPR on osunut vain kolmesti. Southampton on parantanut peliään ja tehnyt pesäeroa putoamisviivaan. QPR-manageri Harry Redknapp oli aktiivinen siirtoikkunassa, mutta hän varmasti toivoo, että lontoolaisten riveissä olisi Rickie Lambertin tyylinen pelaaja, joka tekisi tarvittavat maalit. Niukka kotivoitto, jossa Lambert tekee maalin (2,35).

Tulosveikkaus: Southampton 2-1 QPR (8.50)

Stoke City 2.10, tasapeli 3.25, West Ham 3.60

Maanantain tappio Tottenhamille oli West Hamin neljäs häviä viiteen peliin. Kevin Nolanin varvasmurtuma ei myöskään paranna fiiliksiä Hammers-leirissä. Stokellakin on huolenaiheensa, sillä pelikiellossa oleva Robert Huth on sivussa. Kumpikin joukkue on huonossa vireessä, mutta kotietu siivittänee Stoken voittoon tyypillisen tiukassa ottelussa. Alle 2,5 maalia kertoimella 1,68 näyttää hyvältä poiminnalta.

Tulosveikkaus: Stoke City 1-0 West Ham (7.25)

Sunderland 2.30, tasapeli 3.25, Fulham 3.15

Isäntien vire ottelun alla on surkea. Kolmen peräkkäisen tappion myötä matka putoamisviivaan on epämukavan lyhyt. Fulham voitti edellisessä ottelussaan niukasti Stoken, mutta muuten lontoolaistenkin vire on kehnohko. Ottelu on viikonlopun vaikein veikattava, mutta kuntopuntarin häntäpään joukkueiden välillä tasapeli on todennäköisin tulos. Vedolle alle 2,5 maalin puolesta (1,70) on jälleen käyttöä.

Tulosveikkaus: Sunderland 0-0 Fulham (9.25)

Swansea 2.10, tasapeli 3.40, Newcastle United 3.45

Futiskliseiden ystävät uskovat Swansean cup-krapulaan, kun Liigacup-mestari isännöi Newcastlea. Cup-finaalin jälkeisiä notkahduksia on nähty aiemminkin, mutta Swans jatkanee hyvää tulosputkeaan. Newcastlesta tuli tammikuun siirtoikkunassa paljon parempi joukkue. Neljästä viime ottelustaan Harakat on voittanut kolme, mutta Swansea liitelee voittoon cup-euforian voimalla.

Tulosveikkaus: Swansea 2-1 Newcastle United (9.00)