Valioliiga: vihjeet kello 17 alkaviin otteluihin


Arsenal 1.23, tasapeli 6.25, Reading 12.00

Joukkueiden tämän kauden kahdessa kohtaamisessa on tehty 19 maalia. Emiratesilla voidaan lauantainakin viettää maalijuhlia. Readingin ja uuden manageri Nigel Adkinsin kannalta on ikävää, että suurin osa maaleista nähtäneen sinivalkoisten päässä. Arsenalin moottori kerää kierroksia juuri oikealla hetkellä joukkueen jahdatessa viimeistä Mestarien liiga -paikkaa. Odotettavissa on selkeä kotivoitto. Yli 3,5 maalin kerroin on 2,00.

Tulosveikkaus: Arsenal 4-1 Reading (15.00)

Manchester City 1.32, tasapeli 5.25, Newcastle United 9.50

Roberto Mancini "luovutti" jo mestaruuden Cityn arkkiviholliselle, mutta Cityllä on vielä pieni mahdollisuus, jos se voittaa kaikki loput ottelunsa. Cityn edellisen kierroksen 0-2-tappio Evertonille voi olla merkki siitä, että peliään parantaneella Newcastlellakin on saumat hyvään tulokseen. Harakat on kuitenkin hävinnyt vieraskentillä kolmesti peräkkäin. City on vahva kotonaan, joten odotettavissa on selkeä kotivoitto. Kerroin kummankin joukkueen onnistumiselle maalinteossa on 1,90.

Tulosveikkaus: Manchester City 3-1 Newcastle United (11.00)

Southampton 3.50, tasapeli 3.45, Chelsea 2.05

Southampton pysäytti luisunsa voittamalla edellisessä ottelussaan upeasti Liverpoolin 3-1. Joukkueen itseluottamus on siis kunnossa ennen lauantaita. Tammikuussa joukkueet pelasivat 2-2-tasapelin Stamford Bridgellä, joten Chelsea tiedostaa uhan. Blues on kuitenkin pelannut vahvasti, ja myös Chelsea tavoittelee paikkaa Mestarien liigassa. Ottelusta voi tulla tasainen, mutta Chelsea vienee pisteet. Kerroin Frank Lampardin kahden maalin illalle on erinomainen 12,00.

Tulosveikkaus: Southampton 1-2 Chelsea (8.75)

Swansea 3.05, tasapeli 3.35, Tottenham 2.30

Tottenham saattaa taas notkahtaa loppukaudesta. Mestarien liigan paikka on edelleen haarukassa, mutta kaksi viime ottelua on päättynyt tappioon. Spursin voittokerroin Walesissa voikin olla turhan alhainen. Swansea on taas ottanut napannut kolmesta Liigacup-finaalin jälkeisestä ottelustaan vain kolme pistettä. Vähemmän yllättäen julkisuudessa on spekuloitu joukkueen mukavoitumisella. Maajoukkuetauko saattoi auttaa Spursia, mutta kun itseluottamus voi olla heikoissa kantimissa, Swansea on niukka suosikki. Jonathan de Guzmanin maalikerroin 4,80 saa myös pelin.

Tulosveikkaus: Swansea 2-1 Tottenham (11.50)

West Ham 2.25, tasapeli 3.30, West Bromwich 3.20

Hammers on napannut neljästä viime ottelustaan vain kolme pistettä. Putoamisviiva alkaa olla vaarallisen lähellä. Steve Clarken luotsaama West Brom on taas hävinnyt vain yhden viidestä viime ottelustaan. Vierasjoukkue on ehdottomasti paremmassa tuloskunnossa. Kotietu ja kapteeni Kevin Nolanin paluu kääntävät kuitenkin vaakaa isäntien suuntaan tasaisessa ottelussa. Juuri Nolan (maalikerroin 3,20) voi olla ottelun avainpelaaja.

Tulosveikkaus: West Ham 2-1 West Bromwich (9.50)

Wigan Athletic 1.85, tasapeli 3.50, Norwich City 4.25

Wigan on edelleen putoamisviivan väärällä puolella, vaikka se on voittanut kolmesta viime ottelustaan kaksi. Norwich-ottelu antaa kuitenkin Athleticille loistavan sauman lyödä lisää painetta edellä olevalle Aston Villalle. Norwich on hävinnyt seitsemästä viime ottelustaan vain yhden, joten sarjapaikan suhteen näyttää hyvältä. Wigan on kuitenkin perinteinen kevään joukkue. Sen pitäisi riittää kotivoittoon. Lapulle myös Arouna Konen maali kertoimella 2,40.

Tulosveikkaus: Wigan 2-0 Norwich City (9.25)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!