Valioliiga: vihjeet kello 17 alkaviin otteluihin


Norwich City 2.45, tasapeli 3.30, Swansea 2.85

Norwichille viime viikonlopun Wigan-tappio oli eittämättä pettymys, sillä joukkue oli ennen sitä hävinnyt seitsemästä edellisestä ottelustaan vain yhden. Swansea kärsii cup-finaalin jälkeisestä notkahduksesta. Walesilaisseura on voittanut vain kerran Liigacup-mestaruuden jälkeen. Norwich on tehnyt yhdeksään viime otteluunsa vain kolme maalia, joten odotettavissa on vähämaalinen tasapeli. Odotan silti kummankin joukkueen tekevän maalin (kerroin 1,70).

Tasapeli: Norwich City 1-1 Swansea (6.50)

Stoke City 2.05, tasapeli 3.30, Aston Villa 3.70

Stoken tappio Evertonille pudotti Tony Pulisin suojatit vaarallisen lähelle putoamisviivaa. Joukkue on viidessä viime ottelussaan maalannut vain kerran. Aston Villan tilanne on vielä vakavampi, sillä Villa on taas pudonnut putoamisviivan alle. Joukkueen vire on kuitenkin yleisesti parempi kuin Stoken. Stoken pitäisi kuitenkin venyä voittoon, mutta mitään trilleriä on turha odottaa. Alle 2,5 maalia kertoimella 1,70 näyttää turvalliselta pelivalinnalta.

Tulosveikkaus: Stoke City 1-0 Aston Villa (7.25)

West Bromwich 3.80, tasapeli 3.50, Arsenal 1.95

Arsenal jatkaa jokavuotista kiriään kohti Mestarien liigaan oikeuttavia sijoja. Viime viikon Reading-voiton myötä Arsenal on hävinnyt kahdeksasta edellisestä liigaottelustaan vain yhden. West Bromwich puolestaan hävisi viime viikonloppuna ansaitusti West Hamille. Albion tuntuu jo nyt lähinnä pelaavan pelejä pois. Theo Walcottin ja Jack Wilsheren poissaolot voivat syödä vieraiden tehoja, mutta Arsenal voittanee silti. Uskomme Santi Cazorlan onnistuvan maalinteossa (kerroin 3,35).

Tulosveikkaus: West Bromwich 1-2 Arsenal (8.50)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!