Valioliiga: vihjeet kello 17 alkaviin otteluihin


Aston Villa 2.10, tasapeli 3.40, Newcastle United 3.45

Aston Villa on ottanut vain kolme pistettä yhtä monesta ottelustaan, mutta pelillisesti alku on ollut lupaava. Myös otteluohjelma on ollut varsin vaikea. Helpommalla ohjelmalla kotijoukkue voisi olla sarjan ylemmällä puoliskolla.

Newcastle on yhtä pykälää ja pistettä edellä vastustajaansa, mutta esitykset eivät ole olleet yhtä vakuuttavia kuin kotijoukkueella. Viime kauden vastaava ottelu päättyi vieraiden 2-1-voittoon, mutta nyt Villa kääntää lukemat Christian Benteken johdolla. Yli 2,5 maalin kerroin on 1,90.

Tulosveikkaus: 2-1 (9,00)

Fulham 2.05, tasapeli 3.40, West Bromwich 3.55

Fulham oli viime kauden vaikeimmin veikattava joukkue. Länsilontoolaiset pelasivat huonosti heikkoja joukkueita vastaan, mutta saattoivat ryöstää pisteitä Tottenhamilta, Arsenalilta ja Chelsealta.

Tämä kausi sujunee samoissa merkeissä. West Brom tuskailee kuitenkin sarjan häntäpäässä, vaikka kausi onkin toki vasta alkanut. Fulham vie pisteet, mutta kaunista siitä ei tule.

Tulosveikkaus: 1-0 (8,00)

Hull City 2.45, tasapeli 3.20, Cardiff City 2.95

Cardiffin Malky Mackay on yksi ehdokas elokuun manageriksi. Se johtuu pääosin Manchester City -voitosta, mutta alkukausi on muutenkin ollut Bluebirdsilta hyvä. Myös Hullilla on kuitenkin voitto plakkarissa. Viime kaudella vastaava Championshipin ottelu päättyi 2-2, ja nyt luvassa on yhtä tasainen vääntö sarjaporrasta ylempänä.

Shane Longin menetys oli kova isku Hullille, jolta näyttää nyt puuttuvan tulivoimaa. Kotijoukkue runnoo silti tasapelin. Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa antaisi mukavan kertoimen 1,88.

Tulosveikkaus: 1-1 (6,50)

Stoke City 5.75, tasapeli 3.85, Manchester City 1.60

Stoke on aloittanut kautensa hyvin. Jos Jonathan Walters olisi tehnyt maalin rankkaristaan Anfield Roadilla avauskierroksella, kotijoukkue olisi vielä tappioitta. Manchester City hävisi Cardiffissa eikä todellakaan vakuuttanut Hullia vastaan, joten tasapelin kerroin alkaa näyttää houkuttelevalta.

Kotiesitykset pitivät Stoken viime kaudella sarjassa. Nyt vierasjoukkue vienee kuitenkin voiton nollapelillä. Stoken jääminen maaleitta antaa kertoimen 2,08.

Tulosveikkaus: 0-2 (7,50)

Sunderland 5.25, tasapeli 3.75, Arsenal 1.65

Arsenal päästää Mesut Özilin irti. Sunderland on ottanut yhdeksästä mahdollisesta pisteestä vain yhden, ja näiden kahden asian kombinaationa lopputulos lienee odotettu. Gunners oli huono ensimmäisellä kierroksella Aston Villaa vastaan ja puolustuspeli on edelleen huolenaihe. Myöhemmät tulokset antavat kuitenkin odottaa varsin tasaista suorittamista tällä kaudella.

Viime kaudella Arsenal voitti vastaavan ottelun 1-0. Nyt lukemat ovat selvemmät.

Tulosveikkaus: 1-3 (14,00)

Tottenham 1.44, tasapeli 4.50, Norwich City 8.00

Spurs oli yksi siirtoikkunan ahkerimmista ostajista, mutta joukkue ei ole vielä tehnyt pelitilannemaalia tällä kaudella. Norwichin alku on ollut hyvä, saldo on neljä pistettä kolmesta ottelusta.

Christian Eriksen ja Erik Lamela saattavat olla ensimmäistä kertaa isäntien avauksessa. Puolustaja Vlad Chiriches odottaa vielä työlupaa, joten kokoonpano on täysi mysteeri. Norwichilla olisi loistava sauma hyödyntää Spursin vahva muutos ja yhteispelin hakeminen, mutta kotijoukkue hoitanee homman.

Tulosveikkaus: 2-0 (6,75)

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!