Valioliigan lauantaivihjeet: kello viiden ottelut


Arsenal 1.37, tasapeli 4.85, QPR 8.75


Kotivoitto olisi viikonlopun pankki, mutta Mark Hughesin QPR saa luottamusta siitä, että Arsenal on hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin seitsemän päivän aikana. Rangersin tulokset ovat parantuneet hieman. Ennen 1-1-tasapeliä Evertonin kanssa tappiotkin olivat yleensä yhden maalin suuruisia.


Arsene Wenger saattaa saada Jack Wilsheren takaisin pitkän loukkaantumisen jälkeen, vaikka Englannin maajoukkuemies avanneekin penkiltä. Kieran Gibbs palannee puolustukseen toivuttuaan loukkaantumisista. Manchester United -laina Fabio puolestaan on QPR:n käytettävissä.


Viime kauden vastaava ottelu päättyi 1-0-kotivoittoon. Sekin riittäisi Gunnersin faneille, mutta tällä kertaa marginaali kasvanee suuremmaksi. Yli 2,5 maalin kerroin 2,15 kelpaa myös lapulle.


Tulosveikkaus: Arsenal 3-1 QPR (8.75)


Reading 2.75, tasapeli 3.45, Fulham 2.45


Tämä voi olla viikonlopun otteluista vaikein veikattava, vaikka Reading makaakin putoamissijoilla. Brian McDermottin miehistö on näyttänyt parantamisen merkkejä, Fulham taas on yksi sarjan vaikeimmin ennustettavista joukkueista.


Fulham sai Mladen Petricin ja Dimitar Berbatovin takaisin mukaan viime viikolla. Kun Damien Duffkin on toipunut sairaudestaan, Fulhamilta on sivussa vain Simon Davies. Readingin hyökkääjä Noel Hunt on puolestaan toipunut kantapäävammastaan.


Katse kiinnittyy Fulhamin huonoon vierassaldoon, mutta aiemmin tässä kuussa Martin Jolin joukot hakivat Wiganista 2-1-voiton. Readingin parantuneiden otteiden ja Huntin paluun pitäisi kuitenkin riittää kotivoittoon. Kerroin sille, että kumpikin joukkue tekee maalin, on 1,60.


Tulosveikkaus: Reading 2-1 Fulham (10.50)


Stoke City 1.92, tasapeli 3.35, Sunderland 4.10


Stoke on jälleen todistanut olevansa vaikea voitettava, mutta Pottersin on saatava muitakin kuin tasapelejä välttääkseen ongelmat. Sunderlandilla on kasassa kahdeksan pistettä, yhtä monta kuin isännillä. Viime kauden vastaavan ottelun Sunderland voitti 1-0.


Glenn Whelan on toipunut nivusvammasta ja Stoken Tony Pulisilla on käytettävissään täysi miehistö. Sunderlandin Martin O'Neill saa kapteeni Lee Cattermolen takaisin riveihin, mutta puolustajat Wes Brown ja Titus Bramble ovat sivussa.


Stoke on löytänyt taas saman taisteluhengen, joka katosi viime kaudella pitkän Eurooppa-liigakauden yhteydessä. Kotijoukkueen pitäisi voittaa, hyvävireisen Peter Crouchin maalikerroin 2,80 on myös pelikelpoinen kohde.


Tulosveikkaus: Stoke City 2-1 Sunderland (9.25)


Wigan 2.20, tasapeli 3.40, West Ham 3.20


West Ham on aloittanut kauden hienosti ja noussut peräti seitsemänneksi. Wigan näyttää jo ostaneen lipun jokavuotiseen putoamistaistoonsa.


West Ham on hävinnyt vain yhden kuudesta viime ottelustaan, Wiganin edellinen liigavoitto taas on täyttänyt kaksi kuukautta. Liigacupissa Wigan kuitenkin voitti Hammersin viime kuussa 4-1.


Kummallakin joukkueella on loukkaantumishuolia. Wiganin laituri Ryo Miyaichi saattaa tehdä Albert Crusatille ja Antolin Alcarazille seuraa sairastuvalla. West Ham saattaa saada Joey O'Brienin rinkiin, mutta Sam Allardyce joutuu tulemaan toimeen ilman Matthew Tayoria, Guy Demeliä, Ricardo Vaz Tetä ja Jack Collisonia.

Taas vaikea ennakoitava, mutta Wiganin surkea vire puoltaa West Hamin voittoa. Kevin Nolanin maalikerroin on 4,00.

Tulosveikkaus: Wigan 1-3 West Ham (24.00)

Matthew Harris