Valioliigan viime kauden viisi upeinta osumaa


Valioliigan alku lähestyy. Suurimman huomion vie hullu siirtomylly, joka ei ole vielä läheskään ohi. Nostimme esiin viime kauden viisi komeinta Valioliiga-maalia, jotta lähestyvää kautta voisi pohjustaa muutakin kuin huhupörssiä tiirailemalla. Muun muassa siirtomarkkinoiden halutuin pelaaja Gareth Bale näyttää, miksi Real Madrid on jahdissaan niin epätoivoinen.

Luis Suarez (vs. Newcastle)

Myös Luis Suarez on kuumaa tavaraa siirtomarkkinoilla. Miehen kerroin Liverpool-jatkolle on 1,90, Arsenal-siirrolle 2,00. Suurimmat otsikot kohupelaajan ympärillä nousivat, kun hän sai kymmenen ottelun pelikiellon Chelsean Branislav Ivanovicin puremisesta. Mauttomien otsikoiden keräämisen ohella Suarez osaa myös tehdä upeita maaleja. Tässä upea kosketus täydestä juoksusta. Jose Enrique tarjoilee 65 metrin syötön.

Gareth Bale (vs. Norwich City)

Walesilaislaituri näyttää, miksi Real Madrid on valmis luopumaan 55 miljoonasta eurosta ja kahdesta pelaajasta hänen vuokseen. Fantastinen soolomaali.

Robin van Persie (vs. Aston Villa)

Suarez ja Bale ovat tämän siirtoikkunan kuumia nimiä. Viime kesänä otsikot ryösti Robin van Persie, joka siirtyi suurella kohulla Arsenalista Manchester Unitediin. Hän oli yksi suurimmista tekijöistä Unitedin liigamestaruuden takana. Tässä hollantilainen viimeistelee hienon volleymaalin Wayne Rooneyn pitkästä syötöstä. Rooneykin kuuluu siirtomarkkinoiden kuumiin perunoihin; kerroin miehen siirrolle Chelseaan on 1,50, United-jatkolle kerroin on 2,20.

Rafael da Silva (vs. Queens Park Rangers)

Mestarijoukkueen pelaajista myös Rafael kunnostautui koulumaalin ampujana. Tämä laukaus tuskin olisi voinut upota enempää kulmaan.

Matthew Lowton (vs. Stoke City)

Lowtonin osuma on unelmamaali millä tahansa mittarilla. Ottelu oli Aston Villalle putoamistaistossa erittäin tärkeä, ja Lowton nousi tyhjästä esiin. Ottelu oli kolme minuuttia ennen loppua tilanteessa 1-1, ja sitten tapahtui tämä...

Uuden kauden alkuun on vielä hetki aikaa. Sitä odotellessa voit veikata ensi kauden mestaria!