West Bromwich-Aston Villa: 10 tilastoa


10. Joukkueiden kolme edellistä kohtaamista on päättynyt tasan. Pistejaon kerroin on 3,40.

9. Ennen näitä tasapelejä viisi edellistä kohtaamista päättyi jommankumman 2-1-voittoon. West Bromwichin 2-1-voiton kerroin on 9,00, Aston Villalle sama kerroin on 12,50.

8. Villan 2-0-voitto Cardiffista oli joukkueen ensimmäinen neljään otteluun. Kuuden viime ottelun saldo on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 1,77.

7. West Brom on pelannut viidestä edellisestä liigaottelustaan kolme tasan. Joukkue on kolmen kotiottelun tappiottomassa putkessa. Kotivoiton kerroin on 2,05.

6. West Bromin laukauksista 78 prosenttia tulevat kentän keskustasta. Prosentti on Valioliigan isoin. Hyökkääjä Shane Longin maalikerroin on 2,85.

5. Villa taas on tällä kaudella laukonut vain kerran viiden metrin alueelta. Vierasjoukkueen onnistuminen maalinteossa antaa kertoimen 1,38.

4. Villan paras maalintekijä Christian Benteke on tehnyt tällä kaudella viisi maalia kaikissa kilpailuissa, mutta on nyt viiden ottelun maalittomassa putkessa. Belgialaishyökkääjän avausmaalikerroin on 4,80.

3. Fabian Delph taklaa keskimäärin 3,7 kertaa per ottelu (33 taklausta yhdeksässä ottelussa). Delph ei ole koskaan tehnyt maalia Valioliigassa, mutta maanantaina keskikenttämiehen maalikerroin on 14,00.

2. Saido Berahino on tehnyt West Bromille tällä kaudella kuusi maalia, joista viisi kotona. Hyökkääjän maalikerroin on 3,15.

1. Villan edellinen vierasvoitto WBA:sta on syyskuulta 2008. Lukemat olivat 2-1, ja kaikki maalit tehtiin ensimmäisen 34 minuutin aikana. Kerroin sille, että ensimmäisellä puoliajalla tehdään yli 2,5 maalia, on 7,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!