West Bromwich-Fulham: faniennakko


West Bromwich: Scott Bytheway, Baggies Blog

Kokoonpano

Ryhmän tasoa on testattu viime aikoina. Viimeksi varamiehinen joukkue taisteli hyvin Manchester Unitedia vastaan. Puolustajat Steven Reid, Jonad Olsson ja Goran Popov joutuivat jättämään ottelun väliin. Olsson on iso menetys, nutta Liam Ridgewell korvaa Popovia hyvin. Kahde tärkeän puolustavan keskikenttäpelaajamme Youssouf Mulumbun ja Claudio Yacobin pelikunto on myös kysymysmerkki.

Vire

Tappio Old Traffordilla ei ollut yllätys, mutta joulunaikana Albion voitti kuitenkin vieraissa QPR:n ja kaatoi peliään parantaneen Norwichin. Norwich ei ollut hävinnyt noin 10 peliin ennen tappiota Hawthornsilla, joten se oli iso päänahka.

Edelliset kohtaamiset

Viime kauden vastaava ottelu päättyi maalittomana. Fulham ei ole koskaan voittanut Valioliiga-ottelua Hawthornsilla. Edellisen kohtaamisen Fulham vei vakuuttavasti 3-0.

Parhaat vedot

West Bromwich voittaa, 1,95. Me olemmevhyvässä vireessä, Fulham ei. Joskus se on niin yksinkertaista.

Dimitar Berbatov tekee maalin, 3,35. Puolustuksemme on varamiehinen, joten Fulhamin selvästi paras pelaaja pääsee maalintekoon.

Yli 2,5 maalia, 1,80. Fulhamilla on ollut puolustusongelmia. Kotijoukkueen hyökkäyskalusto on terveenä, joten odotan maaleja.

Tulosveikkaus: West Bromwich 3-1 Fulham (16.00)

Oletettu avaus

Fulham: Dan Crawford, Hammy End

Kokoonpano

Loukkaantuneet Mladen Petric, Damien Duff ja Mahamadou Diarra lienevät sivussa. Alex Kacaniklic ei läpäissyt kuntotestiä juuri ennen Swansea-ottelua. Mark Schwarzeria vaivaa edelleen niska. Manageri Martin Jol teki kuusi muutosta tapaninpäivän Southampton-tasapelin jälkeen. Nyt hänen täytyy päättää, antaako hän lisämahdollisuuksia siihen otteluun tulleille pelaajille, kuten Matthew Briggsille ja Giorgis Karagounisille.

Vire

Vuoden 2012 oli jo aikakin päättyä. Kolmen viime kuukauden aikana Fulham on voittanut vain kaksi ottelua, minkä takia joukkue joutuukin vilkuilemaan olkansa yli. Surkean joulukuun aikana Fulham tarjoili QPR:lle tämän ensimmäisen Valioliiga-voiton, antautui kesysti Anfieldillä ja jakoi myöhäisiä joululahjoja, kun Chris Bairdin käsivirhe avitti Southamptonin tasapeliin ja David Stockdalen virheet hyödyttivät Swanseaa. Vieraissa voitimme viimeksi syyskuussa.

Edelliset kohtaamiset

Joukkueet ovat kohdanneet kuudesti Valioliiga-ottelussa Hawthornsilla eikä Fulham ole voittanut niistä otteluista ainuttakaan. Viimeksi voitimme West Bromin vieraissa maaliskuussa 2002, kun Steve Marlet ratkaisi tasaisen FA Cupin puolivälierän. Ne mökkiläiset, joilla on hyvä muisti, muistelevat ilolla vuoden 1992 uudenvuodenpäivää, jolloin Sean Farrell teki Hawthornsilla hattutempun.

Parhaat vedot

West Bromwich voittaa, 1,95. Fulhamin saldo Hawthornsilta on surkea, joten kerroin on hyvä.

Bryan Ruiz tekee maalin, 3,90. Hyökkääjä oli Swanseaa vastaan avauksessa ensimmäistä kertaa sitten marraskuun ja teki heti maalin.

Puoliaika/lopputulos: taukotasapeli/West Brom voittaa, 5,50. Fulham nukahti toisella puoliajalla niin Southamptonia, Swanseaa kuin QPR:ääkin vastaan.

Tulosveikkaus: West Bromwich 2-1 Fulham (8.75)

Oletettu avaus