West Bromwich-Tottenham: faniennakko


West Bromwich: Scott Bytheway, Baggies Blog

Kokoonpano

Otsikoissa pyöri Peter Odemwingien absurdi epäsiirto QPR:ään. Hyökkääjän on käsketty pysyä pois harjoituksista maanantaihin asti, joten hän ei pelaa sunnuntaina Spursia vastaan. Youssouf Mulumbu on palannut Albioniin Kongon pudottua Afrikan mestaruuskisoista. Hän ei kuitenkaan välttämättä ole sunnuntaina käytettävissä, sillä hän sai kisoissa kolhun polveensa. Nuori George Thorne on loppukauden sivussa saatuaan keskiviikkona Everton-ottelussa ristisidevamman.

Vire

Baggies on ennen ottelua yhdeksäntenä. Se on tälle seuralle kelpo sijoitus, mutta pettymys siihen nähden, että marraskuussa olimme jopa kolmantena. Viidestä viime ottelustamme olemme saaneet vain yhden pisteen. Odemwingie olisi saanut viedä otsikot otteillaan kentällä eikä sen ulkopuolella. Toivottavasti pukuhuoneesta lähetetään selkeä viesti Odemwingielle, joka katselee peliä telkkarista.

Edelliset kohtaamiset

Elokuussa haimme Pohjois-Lontoosta tasapelin, mutta emme ole voittaneet Spursia kuuteen kohtaamiseen. Viime kauden vastaavan ottelun Tottenham voitti 3-1. Jermain Defoe on tehnyt Tottenhamille seitsemän maalia West Bromwichia vastaan.

Parhaat vedot

Jermain Defoe tekee maalin, 2,50. Hyökkääjä tuntuu onnistuvan Albionia vastaan.

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,67. Puolustuksemme ei ole yhtä pitävä kuin aiemmin tällä kaudella, mutta uskon, että pystymme myös yllättämään Hugo Llorisin.

Romelu Lukaku tekee maalin, 3,00. Isokokoinen hyökkääjä parantaa koko ajan. Tämä on hänelle hyvä testi.

Tulosveikkaus: West Bromwich 2-2 Tottenham (14.00)

Oletettu avaus

Tottenham: Matt Harris, TottenhamBlog

Kokoonpano

Uusia pelaajia sairastuvalla ei ole, joten ainoat puuttuvat nimet ovat pitkäaikaispotilaat Sandro ja Younes Kaboul. Emmanuel Adebayor puolestaan on Afrikan mestaruuskisoissa. Mitä avauskokoonpanoon tulee, ainoa kysymysmerkki on uusi hankinta Lewis Holtby. Spursista tuli keskiviikkona Norwichia vastaan vaarallisempi, kun Schalkesta tullut Holtby tuli toisella puoliajalla vaihdosta sisään. Saksalainen voi kuitenkin olla jälleen penkilläkin.

Vire

Liigassa sujuu hyvin. Ennen tätä ottelua Spurs on hävinnyt vain yhden 12 edellisestä pelistään. FA Cupin tappio Leedsille ja keskinkertainen esitys Norwichia vastaan osoittivat kuitenkin, että parantamisen varaa on.

Edelliset kohtaamiset

Viime kauden vastaava ottelu päättyi Tottenhamin 3-1-voittoon. Emme ole hävinneet Baggiesille kuuteen viime kohtaamiseen. Edellinen voitto oli kuitenkin Spursin ensimmäinen kuuteen vierailuun Hawthornsilla, joten stadion ei ole meille ihan niin hyvää metsästysmaata kuin tilastot väittävät.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,67. Tottenhamin puolustus näyttää pitävältä, mutta kolmessa viime pelissä omissa on kolissut neljä kertaa.

Lewis Holtby tekee maalin, 4,40. Saksalainen uhkui itseluottamusta keskiviikkona. Kokeilen tätä, vaikka hän aloittaisi penkillä.

Tottenham tekee rankkarimaalin, 7,70. Emme ole saaneet pilkkua koko kaudella. Joskus senkin on pakko tapahtua.

Tulosveikkaus: West Bromwich 1-2 Tottenham (8.75)

Oletettu avaus