West Ham-Manchester City: faniennakko


West Ham: Graeme Howlett, Knees Up Mother Brown.

Kokoonpano 

Viime viikon Wigan-ottelussa lohdutusmaalin tehnyt James Tomkins saattaa jatkaa oikeana pakkina, sillä ykkösvaihtoehto Guy Demel on sivussa tyrän takia. Joey O'Brien haastaa Tomkinsin samasta pelipaikasta. Pohjevaivainen Matt Taylor tehnee seuraa pitkäaikaisloukkaantuneille Jack Collisonille (polvi) ja Ricardo Vaz Telle (olkapää sijoiltaan).

Vire

Joukkue oli vireessä ennen viime viikonlopun todella masentavaa 1-2-tappiota Wiganin vieraana. Se oli huonoin mahdollinen alku vaikeiden otteluiden sarjan alkuun. Alkukauden tärkeät voitot Aston Villasta, Queens Park Rangersista ja Southamptonista ovat kuitenkin tehneet hieman pesäeroa ennen sarjaa, joka alkaa hallitsevan mestarin vierailulla.

Edelliset kohtaamiset

West Ham voitti Cityn viimeksi maaliskuussa 2009. Jack Collisonin toisen puoliajan osuma toi 1-0-kotivoiton. Sittemmin joukkueet ovat kohdanneet neljä kertaa ja City on voittanut kolmesti. Toukokuussa 2010 palloiltiin 1-1-tasapeli. Ex-Hammer Carlos Tevez, joka aiemmin tällä viikolla kutsui Upton Parkia henkiseksi synnyinkodikseen, saa varmasti hyvän vastaan oton. Olkoonkin, että hän pelasi West Ham -uransa ensimmäiset 19 ottelua maaleitta ja maksoi seuralle lopulta noin 35 miljoonaa puntaa...

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,60. Manchester City on laadukkaan hyökkäyksensä ansiosta aina todennäköinen onnistuja. Uskon, että mekin teemme maalin.

Tasapeli, 3,90. West Ham pääsee aina parhaimmilleen huippujoukkeuita vastaan, joten en koskaan lyö vetoa Hammersia vastaan tällaisissa otteluissa.

City johtaa tauolla, ottelu päättyy tasan. Edellisen kotiottelun toisella jaksolla West Ham teki neljä maalia Southamptonin verkkoon, joten toisen puoliajan nousu tasoihin ansaitsee vedon.

Tulosveikkaus: West Ham 2-2 Manchester City (14.00)
 
Oletettu avaus

Manchester City: Ric Turner, BlueMoon.

Kokoonpano

Micah Richardsin viime viikonloppuna saama polvivamma pitää miehen sivussa jopa neljä kuukautta. Sairastuvalla ovat myös Maicon, Jack Rodwell ja David Silva. Mitä hyviin asioihin tulee, Javi Garcia ja Pablo Zabaleta ovat lähellä pelikuntoa ja James Milner vapautuu pelikiellosta.

Vire

Viime viikon Swansea-ottelun 1-0-voiton myötä City on edelleen tappioitta. Esitys ei vakuuttanut, mutta voitto oli neljäs peräkkäinen. Ehkä median puheet Citystä "kriisijoukkueena" olivat hieman ennenaikaisia. Kovempia haasteita on kuitenkin tulossa, eikä visiitti Upton Parkille ole helppo rasti.

Edelliset kohtaamiset

Kaikkien aikojen saldo on melko tasainen: Voitot Citylle 42-35. Valioliiga-aikana City on ollut Upton Parkilla huono, vaikka viime visiitillä vuonna 2010 haimme ansaitun 3-1-voiton.

Parhaat vedot

Tasapeli, 3,90. Cityllä on toisinaan vaikeuksia isokokoisia ja fyysisiä joukkueita vastaan etenkin vieraissa.

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,60. Kummankin joukkueen hyökkäys aiheuttaa ongelmia vastustajan puolustukselle.

Yaya Toure tekee avausmaalin. Kun James Milner palaa kokoonpanoon, Yaya Toure noussee ylemmäs - ja ottanee ilon irti.

Tulosveikkaus: West Ham 1-1 Manchester City (7.75)

Oletettu avaus