West Ham-Stoke: faniennakko


West Ham: Graeme Howlett, KUMB.  

Kokoonpano: 

West Ham kärsii loukkaantumissumasta, sillä koko joukko pelaajia on tänään sivussa. Pitkäaikaispotilaat Jack Collison (polvi), Ricardo Vaz Te (olkapää sijoiltaan) ja Alou Diarra (mene ja tiedä) ovat varmasti sivussa. Myös Yossi Benayoun (polvi), Matt Jarvis (lonkka) ja Matt Taylor (pohje) ovat sivussa.

Vire: 

Joidenkin väitteiden mukaan West Hamin vakuuttava alkukausi pääsi oikeaan perspektiiviin, kun kaksi viikkoa sitten alkoi surkeampi jakso - jonka aikana olemme saaneet neljä pistettä otteluista Manchester Cityä (kotona) ja Newcastlea (vieraissa) vastaan. Niiden tulosten myötä Irons on seitsemäntenä, voitto tänään nostaisi West Hamin viidenneksi. Iso ansio kuuluu vakuuttavalle puolustukselle. Vain Manchester City on päästänyt vähemmän Valioliiga-maaleja tällä kaudella, joten harkitse kotijoukkueen nollapeliä kertoimella 2,45.

Edelliset kohtaamiset: 

West Hamilla on tässä niukka etu, sillä voitot Stokea vastaan menevät meille 33-30. Tasapelejä on 19. Myös vuoden 2008, jolloin Stoke palasi pääsarjaan, jälkeen on ollut yhtä tasaista: West Hamilla neljä voittoa, Stokella kolme ja tasapelejä yksi. City on voittanut viimeisen 40 vuoden aikana Boleyn Groundilla kahdesti, kummallakin kerralla 1-0. Todennäköisesti vierasjoukkue hakee suunnilleen vastaavaa tulosta nytkin. West Ham taas yrittää hyödyntää Stoken surkeaa vierassaldoa. West Ham voi milloin tahansa yllättää vaikeissa otteluissa ja sitä vastoin kompastella paperilla huonompia joukkueita vastaan. Vähämaalinen tasapeli voi olla odotettavissa, mutta minä puen päälleni värilasit ja ennustan niukkaa kotivoittoa.

Parhaat vedot: 

West Ham on päästänyt kotona tällä kaudella vain viisi maalia, tehoton Stoke on tehnyt alle yhden maalin per ottelu. Vältä siis runsasmaalisia lopputuloksia. Tiukka ottelu, joten harkitse vähämaalista tasapeliä tai Hammersin yhden maalin voittoa. Kevin Nolan on aina hyvä vaihtoehto avausmaalin tekijäksi (7,00). Vaihtoehdoiksi kelpaavat topparit Winston Reid (28,00) ja James Tomkins (22,00), sillä muodostavat erikoistilanneuhan.

Tulosveikkaus: West Ham 1-0 Stoke, 7.00.

Oletettu avaus: (4-4-2)

Stoke City: Matt Meir, Potters-Online.co.uk

Kokoonpano

Loukkaantumiskriisi tuntuu olevan tuloillaan. Glenn Whelan ontui takareisivaivaisena kentältä Irlannin maaottelussa, kaikki peliminuutit pelannut mutta huonovireinen Jonathan Walters jätti maajoukkueleirityksen etuajassa, Rory Delap toipuu tyrästä, Michael Owenilla on takareisivaiva ja Marc Wilson mursi jalkansa joitakin viikkoja sitten.

Tony Pulisin valinnat kiinnostavat, sillä nyt joukkuetta on pakko muuttaa. Yllämainittujen lisäksi Dean Whitehead on pelikiellossa ja Jermaine Pennant lainalla Wolverhamptonissa.

Vire

Potters jahtaa toista peräkkäistä voittoaan, vaikka toissa viikonlopun 1-0-kotivoitto QPR:stä ei vakuuttanutkaan. Kuntopuntari ei ole mukavaa luettavaa. Edellisen kerran Stoke on voittanut kaksi liigaottelua peräkkäin maaliskuussa, minkä jälkeen voittoja on tullut yhteensä vain kolme. Joistakin "isoista hankinnoista" huolimatta tehtyjen maalien keskiarvo tältä kaudelta näyttää alle yhtä osumaa per ottelu.

Edelliset kohtaamiset

Pulis tietää West Hamin vaarallisuuden ja etenkin sen, että nousija on vahva kotijoukkue. Se ja pitkä poissaololista saattaa johtaa taktisiin muutoksiin - ja toivottavasti käynnistää Stoken kauden toden teolla. Kunnon starttia tarvitaan nyt.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,88. Ottelumme eivät ole olleet maalirikkaita, mutta uskon kummankin ryhmän osuvan.
Yli 2,5 maalia, 2,10. Tällä kertoimella hyvä pelivalinta.
Peter Crouch tekee maalin, 3,50. Crouch on ollut vaarallisin pelaajamme tällä kaudella. Hän voi aiheuttaa vaikeuksia West Hamin puolustukselle. 

Tulosveikkaus: West Ham 2-1 Stoke (9.25)

Oletettu avaus