West Ham-Tottenham: faniennakko


West Ham

Kokoonpano

Joey O'Brien joutui vaihtoon kesken Aston Villa -ottelun, mutta pystynee aloittamaan oikeana pakkina. Myös James Collins palaa puolustukseen. Matt Jarvis saanee tehtäväkseen Andy Carrollin ruokkimisen.

Vire

Lukuunottamatta helmikuun toisen päivän 1-0-voittoa Swanseasta Hammers on ollut huonossa vireessä. Tappiot Aston Villaa, Fulhamia ja Sunderlandia vastaan olivat pettymyksiä. West Ham on kuitenkin toistaiseksi turvallisesti putoamisviivan yläpuolella.

Edelliset kohtaamiset

Viime vuosina tämä on ollut Hammersille hankala ottelu: olemme voittaneet edellisestä 12 Spurs-kohtaamisesta vain kaksi. Aiemmin tällä kaudella hävisimme 1-3.

Parhaat vedot

Tasapeli, 3,35. Spurs on hyvässä vireessä, mutta kotiottelussa mahdollisuus on aina olemassa.

Kevin Nolan tekee maalin, 4,25. Keskikenttämiehellä on ollut vaikea jakso, mutta hän syttyy isoihin peleihin.

Tasapeli tauolla/ottelu päättyy tasan, 5,00. Odotan varovaista avausjaksoa ja rohkeampaa toista puoliskoa.

Tulosveikkaus: West Ham 1-1 Tottenham (6.50)

Oletettu avaus


Tottenham: Matt Harris, Tottenham Blog

Kokoonpano

Pitkäaikaispotilaat Sandro, Younes Kaboul ja Jermain Defoe ovat sivussa, mutta torstain Lyon-ottelu ei tuonut uusia loukkaantumishuolia. Andre Villas-Boasin odotetaan tekevän kaksi muutosta sen ottelun avauskokoonpanoon: Hugo Lloris korvaa Brad Friedelin maalilla ja Michael Dawson tulee puolustukseen William Gallasin tilalle. Vaihtoehdot kärjessä pelaavan Emmanuel Adebayorin taakse ovat Lewis Holtby ja Clint Dempsey.

Vire

Spurs on pelannut kymmenen peräkkäistä liigaottelua tappiota ja hävinnyt kaikissa kilpailuissa vain kaksi 20 viime ottelustaan. Nykyvire on erinomainen, mutta hyökkääjien on otettava maalintekovastuuta ja helpotettava painoa Gareth Balen hartioilla.

Edelliset kohtaamiset

Tottenham voitti 3-1 marraskuussa White Hart Lanella, mutta Upton Park on ollut meille vaikea vieraskenttä. Viimeksi vierailimme areenalla kaudella 2010-11 ja hävisimme 0-1. Tästä ottelusta voi myös tulla trilleri. Tottenhamin dramaattinen 4-3-voitto maaliskuussa 2007 on yhä kirkkaana monien fanien mielessä.

Parhaat vedot

Emmanuel Adebayor tekee maalin, 2,90. Hyökkääjä on saanut paljon kritiikkiä osakseen, joten mies haluaa pöytäkirjaan.

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,72. Odotan avointa ottelua, jossa Hammers pääsee kokeilemaan Tottenham-puolustuksen kestävyyttä.

Gareth Bale tekee maalin rangaistusalueen ulkopuolelta, 6,50. Walesilaisen itseluottamus on tällä hetkellä niin hyvä, että hän laukoo paljon. Kerroin on kohdallaan.

Tulosveikkaus:  West Ham 1-2 Tottenham (9.25)

Oletettu avaus