Wigan-Liverpool: faniennakko


Wigan: Paul Farrington, Wiganer.net

Kokoonpano

Arouna Kone on ollut loistava palattuaan Afrikan mestaruuskisoista. Viime viikon kaksi osumaa Readingin verkkoon näyttivät, kuinka tärkeä pelaaja hän on joukkueellemme. Taannoinen harjoitusmatka Teneriffalle näyttää myös antaneen uutta virtaa. Viime keväänä reissu Omaniin johti huippuvireeseen, kun voitimme tuolloin yhdeksästä viimeisestä ottelustamme seitsemän. Silloin kaadoimme esimerkiksi Liverpoolin Anfield Roadilla.

Vire

Kuten viime kaudella, olemme pelanneet kauden kaksi ensimmäistä kolmannesta huonosti. Viime aikojen vireemme on erityisen kehno. Ennen Reading-ottelua olimme voittaneet vain yhden 13 edellisestä liigaottelustamme. Meillä on kuitenkin kokemusta vastaavasta. Kun Wiganilla on vaikeuksia, joukkue päättää näyttää, että asiantuntijat ovat väärässä. Kuuden seuraavan ottelun joukossa on täysin voitettavissa olevia pelejä.

Edelliset kohtaamiset

Wiganilla on "neljästä suuresta" parhaat tulokset juuri Liverpoolia vastaan. Lauantain kamppailu on mielenkiintoinen, kun Roberto Martinez kohtaa Brendan Rodgersin, joka oli Martinezin apuvalmentaja Swanseassa. Rodgers veti marraskuussa pidemmän korren, kun Liverpool voitti kotonaan 3-0. Martinez kuitenkin janoaa kostoa. Viime kauden 2-1-voitto Anfield Roadilla oli kulminaatiopiste Wiganin matkalla säilymiseen. Toivottavasti lauantain ottelulla on sama vaikutus.

Parhaat vedot

Paul Scharner tekee maalin, 28,00. Itävaltalainen on DW Stadiumin kotiyleisön suosikki. Hänellä on taipumus tehdä tärkeitä maaleja.

Arouna Kone tekee maalin, 3,30. Kävi ottelussa mitä tahansa, Kone on varmasti vaarallinen. Norsunluurannikkolainen on ensimmäinen Latics-pelaaja, joka on kasannut Valioliigassa kaksinumeroisen maaliluvun.

Alle 2,5 maalia, 2,10. Odotan jännittävää, mutta vähämaalista ottelua. Aivan kuin vuonna 2010, jolloin voitimme Liverpoolin kotona 1-0.

Tulosveikkaus: Wigan 1-1 Liverpool (7.25)

Oletettu avaus

Liverpool: Antoine Zammit, Empire of the Kop

Kokoonpano

Fabio Borini huilaa loppukauden. Daniel Sturridge sai kolhun harjoituksissa, joten Brendan Rodgers päättää hänen pelaamisestaan vasta viime hetkillä. Philippe Coutinho oli Swanseaa vastaan ensimmäistä kertaa avauksessa. Hän pelasi erittäin hyvin, joten odotan hänen olevan avauksessa lauantainakin.

Vire

Liverpool putosi Eurooppa-liigasta, mutta vakuuttava kotivoitto Zenitistä oli silti rohkaiseva. Ennen sitä ottelua voitimme Swansean 5-0, joten itseluottamus on kunnossa. Liverpool on aivan uudestisyntynyt joukkue, kun Daniel Sturridge ja Luis Suarez ovat samaan aikaan kentällä.

Edelliset kohtaamiset

Marraskuussa Liverpool voitti Wiganin Anfield Roadilla 3-0. Luis Suarez maalasi kahdesti ja Jose Enrique kerran. Yhteensä olemme voittaneet Wiganin 17 kamppailussa 10 kertaa.

Parhaat vedot

Liverpool voittaa, 1,80. Olemme hyvässä vireessä ja joukkueen pitäisi olla liian vahva Wiganille.

Liverpool pitää nollan, 2,80. Puolustuksemme on tiivistynyt Jamie Carragherin paluun jälkeen. Wigan voi jäädä maaleitta.

Luis Suarez tekee maalin, 2,05. Uruguaylainen viihtyy Wigan-otteluissa.

Tulosveikkaus: Wigan 0-3 Liverpool (16.00)
 
Oletettu avaus

Bet on this weekend's Premier League games.