Yli 700 kohdetta auki: Mourinhon toisen kauden taika pitää – Chelseasta mestari


Peliyhtiö Unibet on avannut lauantaina starttaavaan Englannin Valioliigaan yli 700 vedonkohdetta. Chelsea on suosikki mestariksi, Robin van Persie maalikuninkaaksi ja Burnley putoajaksi. Avauskierroksen suurimaalisimmaksi otteluksi veikataan Liverpool-Southamptonia.

Unibet uskoo Jose Mourinhon Chelsean voittavan Valioliigan mestaruuden kaudella 2014/2015. Mourinho on jokaisessa seurassaan voittanut mestaruuden toisena kautenaan ohjaksissa. Unibet tarjoaa mestariveikkaukseen myös tasoitusvetoja. Esimerkiksi Manchester City +2 pistettä antaa kertoimen 16,00. Samoin viime kaudella 7 pisteen päähän mestari Citystä jäänyt Arsenal +7 pistettä on tarjolla kertoimella 16,00.

Perinteisen mestariveikkauksen lisäksi vetoa voi lyödä mestarijoukkue/paras maalintekijä –tuplana. Pienin kerroin on Manchester City/Sergio Aguero –parilla, joka toteutuessaan palauttaa rahat 9-kertaisena.

Maalikuningasveikkauksessa suosikki on Man Unitedin Robin van Persie kertoimella 5,00. Ykköshaastajat hollantilaiselle ovat Liverpoolin Daniel Sturridge (6,00), Cityn Sergio Aguero (6,50) ja Chelsean Diego Costa (7,00).

Kertoimet Valioliigan mestariksi:

Chelsea 2,85
Manchester City 3,30 (+2 pistettä 16,00)
Manchester United 5,00 (+6 pistettä 16,00)
Arsenal 7,00 (+7 pistettä 16,00)
Liverpool 12,00 (+12 pistettä 16,00)

Kertoimet mestarijoukkue/paras maalintekijä-tuplaan:

Manchester City/Sergio Aguero 9,00
Chelsea/Diego Costa 12,00
Manchester City/Robin van Persie 15,00

Muissa erikoiskohteissa voit lyödä vetoa esimerkiksi putoajajoukkueista. Voit lyödä vetoa yksittäisistä joukkueista, kahdesta putoajajoukkueesta tai täsmällisestä kolmen putoajajoukkueen triplasta. Pienimmät kertoimet täsmälliselle kolmen putoavan joukkueen triplalle ovat kolmikoilla Burnley, Hull ja Queens Park Rangers (17,00) sekä Burnley, Leicester ja Queens Park Rangers (17,00).

Avauskierroksella maalijuhlat Anfieldillä – Manchester United ei voita 5 ensimmäistä otteluaan

Kauden alku on vedonlyöjän juhlaa. Unibet on avannut kohteen, jossa voit lyödä vetoa, missä avauskierroksen ottelussa tehdään eniten maaleja. Pienin kerroin on ottelussa, jossa Liverpool isännöi lähes puolet viime kauden avauskokoonpanostaan myynyttä Southamptonia. Ottelun kerroin suurimaalisimmaksi otteluksi on 5,00. Toisiksi pienin kerroin on ottelulla Newcastle-Manchester City (5,50).

Harjoituskaudella pelkkiä voittaja napsinut Manchester United on kauden alla suuri kysymysmerkki. Unibet on avannut kohteen, jossa voit lyödä ”kyllä” tai ”ei”-vedon siitä, voittaako ManU kauden ensimmäiset viisi peliään. Unibet uskoo vastauksen olevan ”ei” kertoimella 1,07. ManUn viiden voiton kauden alulle puoltava kerroin on 7,00.

Ensimmäinen manageri, joka ajetaan ottelussa katsomoon on Unibetin mukaan Newcastlen Alan Pardew. Keväällä katsomoon vastustajan pelaajaa päällä puskemisesta lentänyt Pardew on kohteessa tarjolla kertoimella 3,75 kun taas Chelsean itsepäisen portugalilaisluotsi Jose Mourinhon kerroin on 7,00. Sekä Manchester Unitedin kuumaverisen uuden managerin Louis van Gaalin että oikukkaan ranskalaisvelho Arsene Wengerin kerroin ensimmäisenä katsomoon lentäneeksi manageriksi on 12,00.

Kaikki Valioliigan kausivedot ja erikoiskohteet ovat nyt avoinna täällä.