Viikonlopun parhaat yhdistelmät vedonlyöntiin


Tupla

Jos Valioliiga-joukkueet järjestettäisiin niiden otteluissa tehtävien maalimäärien mukaan, Southampton-Tottenham-ottelussa kohtaisivat sarjan ykkönen ja kolmonen. Sunnuntain ottelu lienee siis ainakin viihdyttävä.
Pyhimysten vuotava puolustus ei ole pelannut vielä ainoaakaan nollapeliä. Southamptonin kuudessa viime ottelussa on tehty yli 3,5 maalia. Spurs ei ole jäänyt maaleitta yhdessäkään liigaottelussa tällä kaudella. Vierasjoukkue haluaa paikata Maribor-ottelusta saadun huonon tuloksen aiheuttamaa pettymystä voitolla St. Mary'sillä. Me laitamme lapulle yli 3,5 maalia kertoimella 2,30.
Samassa maalimäärätaulukossa Stoke ja Sunderland muodostavat jumbokaksikon. Joukkueet kohtaavat lauantaina ottelussa, josta tuskin tulee mitään jalkapallon riemuvoittoa. Vain yksi Sunderlandin ja kaksi Stoken ottelua koko kaudella on ylittänyt 2,5 maalin rajan, joten tuplan toiseksi pariksi otetaan under-veto 2,5 maalista.

Tripla

Napoli lepuutti tähtiään torstaina Ukrainassa. Tänä viikonloppuna Chievo Verona -otteluun kentälle astelee todennäköisesti joukkue, joka on huomattavasti lähempänä viime lauantain Juventus-tappion kokoonpanoa.
Kauden avaustappiostaan huolimatta Napoli on sarjassa toisena ja jahtaa Vanhaa Rouvaa. Takaa-ajo alkaa Chievon vierailulla sunnuntaina.
Chievo on juuri ja juuri putoamisviivan yläpuolella, mutta se johtuu vain hyvästä kotisaldosta. Joukkue on hävinnyt kaikki vierasottelunsa. Jopa kehno Palermo kukisti veronalaiset. Napoli-ottelu on työläs urakka.
Walter Mazzarrin lepuutettua tähtiään odotettavissa voi olla suurikin kotivoitto, joten lapulle Napoli yhden maalin takamatkalta.
Ranskassa Reims on ollut kauden yllättäjä. Nousijajoukkue on tällä hetkellä tukevasti europaikoissa kiinni. Jos Reims olisi pelannut vieraissa paremmin, se olisi peräti mestaruustaistossa - ensimmäinen vierasvoitto on vielä ottamatta. Kotonaan Reims on kuitenkin hyvä. Se on voittanut jopa hallitsevan mestarin Montpellierin.
Viikonlopun vastustaja on sijalla 19 oleva Troyes, joka yllätti viime viikolla Marseillen ja nousi samalla pois jumbosijalta. Vieraissa Troyes on hävinnyt kaikki ottelunsa. Yhdistelmä jatkuu Stade de Reimsin voitolla.
La Ligan sarjataulukko alkaa jo näyttää tutulta. Kärkinelikko koostuu Barcelonasta, Madridin kahdesta suurseurasta ja ja andalucialainen rahaseura Malaga, jonka sijoitusta tosin harva osasi ennustaa kesän vaikeuksien jälkeen.
Malaga pelaa kuitenkin erittäin hyvin. Manuel Pellegrini on entisestään vankistanut huippumainettaan, jonka hän loi Villarrealissa tekemiensä ihmeiden yhteydessä. Keskiviikon AC Milan -voitto oli historiallinen, sillä Malagasta tuli ensimmäinen Mestareiden liiga -debytantti, joka on voittanut kolme avausotteluaan sitten Juventuksen 1995. Ja sinä vuonna Juventus voitti koko liigan!
Malaga matkustaa Kataloniaan rämpivän Espanyolin vieraaksi. On mysteeri, miksi vieraskerroin on peräti 2,45, vaikka Espanyol ottikin viime viikonloppuna vihdoin kauden avausvoittonsa. Malaga on paljon Rayo Vallecanoa kovempi testi. Malagan itseluottamus on huipussaan, mikä tekee vieraskertoimesta yhden viikonlopun arvokkaimmista poiminnoista.

Kvartetti

AC Milan on yksi eurofutiksen suurista nimistä, mutta nyt Rossonerilla on todella vaikeaa. Seurassa on epävarmuutta joka puolella. Silvio Berlusconi ei enää syydä rahaa seuraan erottuaan pääministerin paikalta viime vuonna. Tästä seurasivat Thiago Silvan ja Zlatan Ibrahimovicin myynnit sekä kallispalkkaisista Clarence Seedorfista ja Genarro Gattusosta luopuminen. Sama ralli jatkunee uuden omistajan löytymiseen saakka.
Heikentyneen joukkueen ja Massimiliano Allegrin kyseenalainen valmennustyyli on johtanut huonoihin tuloksiin. Vaikka seurajohto tukee edelleen valmentajaa, neljästä viime kotiottelusta liigassa on tullut kolme tappiota. Lauantaina Genoaa vastaan Milan yrittää katkaista kolmen ottelun tappioputkensa.
Genoa oli ottavana osapuolena, kun AS Roma esiintyi erinomaisesti viikonloppuna ja käänsi Genoan 2-0-johdon 2-4-voitoksi. Ottelu oli oiva yhteenveto siitä, millaista vuoristorataa Genoan kausi on ollut.
Joukkue on joka tapauksessa sarjassa kaksi pistettä Milania edellä, ja kun Milanilla ei todellakaan ole ollut San Sirolla kotietua tällä kaudella, on vaikea ymmärtää, miten Milanin kotikerroin voi olla 1,52. Lapulle tasapeli kertoimella 3,95.
Argentiinan sarjakärki Newell's Old Boys voi hyvinkin kasvattaa johtonsa neljään pisteeseen tänä viikonloppuna. Viime sunnuntain retki kakkossijalla olevan Racingin vieraaksi tuotti tasapelin ja nyt Old Boys pääseekin katsomaan sivusta, kun sen pahimma viholliset iskevät yhteen lauantaina. Velez kohtaa Racingin. Oli sen ottelun tulos mikä tahansa, jos Newell's voittaa odotetusti Arsenalin, se jahtaa Torneo Inicialin voittopokaalia etulinjassa.

Ottelut saattavat jäädä taka-alalle, sillä sunnuntaina pelataan Superclasico, joka on yksi planeetan suurimmista derbyistä ja kaikkineen uskomaton spektaakkeli.

Tämä on se ottelu, jota ennakoidaan valtavasti. Paineet ovat valtavat, kun koko maa katsoo ottelua. Yleensä argentiinalaiset näkevät kuitenkin ottelun, jossa pelaajat pelkäävät virheitä valtavan suuressa ottelussa. Siksi kohtaamiset ovat usein vähämaalisia. 11 edellistä Superclasicoa on alittanut 2,5 maalin rajan.

Trendi on merkittävä, ja kun huomioidaan joukkueiden kehno alkukausi, under-veto 2,5 maalista on selkeä valinta.

Viimeinenkin valinta tulee Argentiinasta. Belgrano haluaa hyödyntää edellämainitun Velez-Racing-ottelun ja nousta toiselle sijalle toisensa kohtaavien kilpakummaneiden ohi. "Merirosvot" yllättävät kovuudellaan viikko toisensa jälkeen. Vielä pari voittoa, ja nousijajoukkueen kausi voi johtaa vakavastiotettavaan mestaruustaistoon.

Belgrano isännöi liigan huonointa joukkuetta. Sen voitto Uniónista on tarjolla loistavalla kertoimella 1,72.

Yhteenveto:

Southampton-Tottenham yli 3,5 maalia, Stoke-Sunderland alle 2,5 maalia, kerroin 3,75
Napoli (-1)-Chievo Verona, Reims-Troyes, Espanyol-Malaga, kerroin 8,75
AC Milan-Genoa tasapeli, Newell's Old Boys-Arsenal, River Plate-Boca Juniors alle 2,5 maalia, Belgrano-Unión, kerroin 20,36

Ed Malyon