Viikonlopun parhaat yhdistelmävedot


Tupla

Aloitamme Espanjasta. On täysi mysteeri, miksi Real Betisin kerroin Mallorcaa vastaan on niinkin kova kuin 1,70. Betis on suuri ylisuorittaja, Mallorca taas on suoraan sanottuna ollut melko surkea. Joaguin Caparros on kokenut valmentaja, mutta hänen joukkueensa on aivan syystä putoamisviivan alla. Betis on löytänyt itsensä derbytappion jälkeen eikä otteluun ole mitään muuta oikeaa vetovalintaa.

Italiassa Napolin huonon vireen on päätyttävä joskus. Vierailu sarjan häntäpäässä majailevan Sienan kotiluolaan taisi tulla sopivaan aikaan. Neljän ottelun tappioputki on huolenaihe, mutta Sienakin on hävinnyt kolme putkeen. Napoli on parempi joukkue ja pääsee peleihin kertoimella 1,90. 

Tripla

Miksi miksi miksi? Antakaa minulle yksikin hyvä syy Liverpoolin alhaiselle kotikertoimelle 1,50 Fulham-ottelussa. Kerroin on naurettavan alhainen. Fulham tuplamahdollisuudella (X2) antaa ilmiömäisen kertoimen 2,55.

Reading pelasi naiivisti saadessaan kotonaan Arsenalilta selkäsaunan maanantaina. Myöskään vierasottelusta Manchester Cityä vastaan on turha odottaa mitään huviretkeä. Cityllä on itseluottamusta, taitoa ja päättäväisyyttä. Reading saattaa vahvistua tammikuussa, mutta se ei pelasta sakinhivutukselta Sergio Agüeron ja kumppaneiden käsittelyssä. City kelpaa jopa kahden maalin takaa-ajoasemasta, kerroin 1,95.

Triplan päätteeksi Ranskaan, jossa kuntopuntarin kärki kohtaa saman taulukon jumbon. Lorientin voittokerroin Reimsiä vastaan on 1,50, sillä joukkueiden kuntokäyrät osoittavat niin eri suuntiin, mutta me lähestymme peliä eri vinkkelistä. Reims on surkean jaksonsa aikana tehnyt vain yhden maalin kuudessa ottelussa. Siksi uskomme Lorientin pitävän nollan.

Kvartetti

Meni Arsenalilla kuinka huonosti tahansa, Wigan-kamppailun korkeaan vieraskertoimeen 1,70 ei ole mitään perusteita. Isänniltä puuttuu Arouna Konen kaltaisia avainmiehiä loukkaantumisten takia. Arsenal taas on tehnyt uusia sopimuksia avainpelaajien kanssa, mikä nostaa fiiliksiä. Vierasvoitto.

Sarjatasoa alempana Championshipissä yllättäjä Crystal Palace on pelannut viime viikot upeasti. Huddersfieldilta puuttuu tärkeä Alan Lee, joka on pelikiellossa. Kotkien pitäisi ottaa rutiinivoitto.

Saman sarjan Millwallin huippuvirettä ei voi ylenkatsoa. Vastassa on Barnsley ja ottelussa on aineksia viikonlopun pankiksi. Uskomme Millwallin pitävän nollan liigan huonointa hyökkäystä vastaan.

Päätämme kierroksen Italiaan, jossa odotamme huimaa ottelua sarjan kovavireisimpien joukkueiden välillä. AC Milan matkustaa Stadio Olimpicolle Zdenek Zemanin valmentaman AS Roman vieraaksi. Varmaa on ainakin se, että maaleja on luvassa. Paitsi että molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä, niiden otteluissa myös tehdään keskimäärin eniten maaleja Serie A:ssa. Milanin vieraspeleissä tehdään keskimäärin neljä osumaa. Roomassa tehdään yli 3,5 kaappia.

Edin valinnat

Tupla: Real Betis-Mallorca, AC Siena-Napoli. Kerroin: 3.23.

Tripla: Liverpool-Fulham (tuplamahdollisuus X2), Manchester City (-2)-Reading, Lorient (nollapeli)-Reims. Kerroin: 9.70.

Kvartetti: Wigan-Arsenal, Crystal Palace-Huddersfield, Millwall (nollapeli)-Barnsley, AS Roma-AC Milan (yli 3,5 maalia). Kerroin: 15.40.

Ed Malyon