West Ham-Manchester United: ennakko


FA Cupin kolmannella kierroksella nähdään vuosittain isoja otteluita eikä tämä vuosi ole poikkeus. Puristin valinta on ehkä Swansea-Arsenal, mutta myös lauantain iltaottelussa West Hamin ja Manchester Unitedin välillä on mielenkiintoisia pointteja.

Kokoonpanot

West Ham saa takaisin kapteeninsa Kevin Nolanin, joka on sovittanut pelikieltonsa. Walesilaistoppari James Collinsin pitäisi myös palata, mutta hyvävireinen Joey O'Brien voi joutua sivuun takareisivaivan takia. Sir Alex Ferguson kierrättänee miehistöään. Esimerkiksi Nemanja Vidic ja Phil Jones voivat päästä töihin. Wayne Rooney on yhä sivussa, kun taas Darren Fletcherin ja Shinji Kagawan kaltaiset nimet voivat saada nähtyä enemmän peliaikaa.

Vire

West Hamin tapaninpäivän Norwich-voitto tuli kreivin aikaan. Ennen sitä lontoolaisseura oli vaikeuksissa. Valioliigan 11. sija ei kuitenkaan ole yhtään hullumpi ja Hammers on tällä kaudella kiusannut isompiaan. Manchester United on loistovireessä. Swansea-tasapeli oli ainoa kerta, kun United on jäänyt kotimaan kentillä tasapeliin sitten marraskuun. Robin van Persie ansaitsee paljon tunnustusta joukkueen lennosta, mutta hyökkääjä saattaa olla lepuutusvuorossa lauantaina.

Edelliset kohtaamiset

Manchester United on voittanut kahdeksan joukkueiden yhdeksästä viime yhteenotosta, viimeisimpänä marraskuun ottelu päättyi Man Unitedin 1-0-voittoon. Edellinen cup-kohtaaminen päättyi kuitenkin West Hamin 4-0-voittoon.

Maalintekijäveikkaus

Danny Welbeck on hyvä valinta avausmaalin tekijäksi (kerroin 6,25). Englannin maajoukkuemies aloittanee kärjessä ja West Hamin puolustus ei ole huippulaatua. Nick Powell (maalikerroin 4,30) on väläytellyt hyvää laukaustaan ensimmäisinä United-kuukausinaan. Häntäkin voi harkita, jos pelaaja on avauksessa. West Hamin puolelta Kevin Nolan (4,20) on paras valinta. Hän pelaa aivan kärjen takana ja ottaa ilon irti, kun hyökkääjät pudottavat palloja alas.

Tuomio

Fergusonin rotiaatio antaa West Hamille toivoa jatkopaikasta, mutta jopa Man Unitedin varamiesten pitäisi aiheuttaa isännille vaikeuksia. Tasapeli (3,75) on todennäköisin tulos. Alle 2,5 maalia (2,10) on houkutteleva kylkiäinen.

Tulosveikkaus: West Ham 1-1 Manchester United (7.00)

betunibet