Zlatan Ibrahimovic ja kaikkien aikojen parhaat saksipotkut


Zlatan Ibrahimovic muistutti jälleen omasta erinomaisuudestaan täydentämällä Ruotsin keskiviikkoisen 4-2-voiton Englannista saksipotkulla.

Hän teki samana iltana neljä maalia. Samalla uuden Friends Arenan avausottelusta tuli Zlatan-show.

Kaikki rakastavat saksipotkuja, joten tässä Ibrahimovicin upea maali ja muita hienoja saksareita.


Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovicin kannalta on valitettavaa, että FIFA:n ehdokkaat vuoden maaliksi oli jo päätetty ennen tätä kaunokaista. Häntä tosin ei kiinnosta. Häntä ei koskaan kiinnosta.

10. Trevor Sinclair

Muistatko Trevor Sinclairin? Hän oli se rastapää, joka pelasi QPR:ssä. Ja hän teki TÄMÄN!

9. Marco van Basten

Van Basten teki usein hienoja maaleja, monesti myös saksipotkulla. Tämä Ajaxin paidassa Den Boschia vastaan tehty osuma on kuitenkin se paras.

8. Wayne Rooney

Rooneyn saksipotku Manchester Cityä vastaan ratkaisi derbyn ja voitti Valioliigan kaikkien aikojen maali -palkinnon. Ei paha.

7. Youri Djorkaeff

Ennen uran jäähdyttelyä Boltonissa Djorkaeff teki tämänkaltaisia maaleja. Tyylinäytteessä hän osuu Inter Milanille Romaa vastaan.

6. Hugo Sanchez

Real Madrid -tähti oli täydellinen maalipirulainen Bernabeu-aikoinaan, mutta tämä osuma on kirsikka kakun päällä.

5. Zuma Sibusiso

Myönnän auliisti, ettei minulla ole hajuakaan, kuka tämä kaveri on. Hänen etunimensä tosin muistuttaa epäilyttävästi sitä "tuntia", jolla tyttöystäväni käy torstaisin. Niin tai näin, kaikki kunnia kaverille tästä oppikirjasaksarista, joka uppoaa yläkulmaan.

4. Mauro Bressan

Fiorentinan Mauro Bressanilla ei ollut mitään oikeutta yrittää maalia rangaistusalueen rajalta. Tämä on sellainen lauakus, josta ihmiset toteavat "äh, pallo olisi voinut lentää kiertoradalle". Mutta sinne se ei lentänyt.

3. Jakob Kohler

Ei siinä vielä mitään, että tämä on erinomainen saksipotku, mutta Jakob Kohler on MAALIVAHTI!

Se tekee tästä maalista vielä huimemman.

2. Rivaldo

Olosuhteet, ajoitus, paineet, tekniikka ja silkka röyhkeys huomioonottaen tämä saattaa olla kaikkien aikojen maali. Barcelona tarvitsi maalin päästäkseen Mestareiden liigan karsintoihin 2001, mutta joukkue oli lisäajalla jumissa 2-2-tilanteessa.

Sitten esiin astui Rivaldo, joka paitsi varmisti tällä upealla saksipotkulla voiton, myös täydensi hattutemppunsa Valenciaa vastaan.

1. Pele

Teknisesti parempia osumia on nähty, mutta Pelen saksipotku Pako voittoon -elokuvassa vapautti liittoutuneiden joukot Natsi-Saksan ikeestä. Maali siis ajoi tarkoituksensa.

James Daly