JVG USA Final Call: Jaossa kolme kahden hengen pakettia New Yorkiin!


Onko arpalippu jo hankittu? JVG USA vetelee viimeisiään, mutta nyt on vielä mahdollisuus iskeä itsesi New Yorkin koneeseen kuukauden päästä alkavalle reissulle! Final Call -kierroksella sinun ei tarvitse edes betsata, vaan vain ja ainoastaan tallettaa vähintään 10 euroa pelitilillesi.  

Arpalipulla on taas järjetön arvo, sillä saat jälleen lisämahdollisuuden, kun kolme kahden hengen New Yorkin pakettia arvotaan. 9 JVG USA -kierrosta on takana ja nyt voit varmistaa itsellesi vähintään yhden arpalipun takataskuun. Mikäli olet osallistunut jo aikaisemmin, niin saat tuttuun tapaan yhden arvan lisää arvontaan ja parannat voittomahdollisuuksiasi jenkkireissuun, jossa tunnelmaa ylläpitävät JVG & Esa Tikkanen. Reissun ottelut ovat varmistuneet ja onnelliset voittajat pääsevät Madison Square Gardenille kaksi kertaa, sillä ensin maanantaina 27.10 Esa Tikkanen johdattaa joukot New York Rangers - Minnesota WIld -matsiin! Tämän jälkeen vedetään hetki henkeä ennen kuin New York Knicks ja Chicago Bulls astuvat samaisen areenan parketille keskiviikkona 29.10. Molempiin matseihin isketään Unibet -tyyliin isosti ja kuuluvasti!

Jenkkimatkan arvontaan pystyit osallistumaan vuoden aikana kaikkiaan kymmenen kertaa. Mitä useammalle kierrokselle osallistuit, sitä todennäköisemmin voit voittaa. Ilmoitamme kaikille osallistujille heidän arpalippujensa määrän ennen arvontaa!

Tämän poskettoman reissun lisäksi Final Call -kierroksella arvotaan 5 x Rangersin pelipaitoja Tikin nimmarilla sekä 10 x virallisia Yankees-lippiksiä kaikkien osallistuneiden kesken!

Muistathan rekisteröityä kymmenenteen kierrokseen.

Jos et jostain syystä ole asiakkaamme, liity mukaan nyt.

Homma toimii näin:

1. Rekisteröidy JVG USA -kampanjaan täällä
2. Talleta vähintään 10 €
3. Se oli siinä! Olet mukana kierroksen palkintojen arvonnassa 30.09. sekä jenkkimatkan arvonnassa lokakuun alussa.
4. Pysyttele kuulolla. Kohta mennään!

Rekisteröitymällä kampanjaan hyväksyt automaattisesti kampanjan säännöt ja ehdot.

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy niin pääset rekisteröitymään kampanjaan. 

JENKKIMATKAN LISÄTIEDOT:

Yhteensä jaetaan 3 x 2 hengen pakettia
Matkakohde on New York
Ajankohta: 26.10.2014 - 30.10.2014.
Ottelut: NY Rangers - Minnesota Wild & NY Knicks - Chicago Bulls
Matkaseurana: JVG ja Esa Tikkanen
Hotellit + lennot maksetaan

ONNEA MATKAAN!