Liigaan yli 800 kohdetta auki!


Taistelu jääkiekon Suomen mestaruudesta käynnistyy jälleen perjantaina, kun kotimainen Liiga alkaa 15 joukkueen voimin. Unibetilta löydät kausivetoja joka lähtöön!

Oulun Kärpät on jälleen kaudella 2015/2016 ehdoton mestarisuosikki kertoimella 3,60, mutta oululaisten pahimmat kilpailijat HIFK (5,25), Rauman Lukko (9,00), Tappara (9,00) ja TPS (9,00) ovat valmiita haastamaan Lauri Marjamäen dynastian.

Liigan ehkä valovoimaisin tähti, HIFK:n Tomas Zaborsky latoi viime kaudella kovat tehot, vaikka kärsi loukkaantumisista. Nyt asiantuntijat ennustavat, että slovakialaistaituri on valmis ottamaan Liigan johtotähden statuksen kiistattomasti itselleen. Zaborskyn kerroin pistepörssin voittajaksi on 7,00, mutta kokeneet pelaajat TPS:n Éric Perrinin (8,00) ja Espoon Bluesin Kim Hirschovitsin (10,00) johdolla taistelevat myös pistepörssin voitosta.

Parhaalle maalintekijälle jaettavasta Aarne Honkavaara -palkinnosta käydään kova kilpailu tulevalla kaudella. Zaborskyn (10,00) lisäksi suosikkeja ovat HIFK:n Juuso Puustinen (12,00) ja kokenut Tappara-hyökkääjä Kristian Kuusela (14,00). Samoin Espoon Bluesista Oulun Kärppiin siirtyneeltä Miro Aaltoselta odotetaan paljon, ja hänen kertoimensa maalipörssin voittajaksi on 14,00. Todellinen yllätysnimi tässä kisassa saattaa olla Tapparan Patrik Laine, jonka laukaus herättää kaikissa liigakaukaloissa kunnioitusta. Supernuorukaisen kerroin maalipörssin voittajaksi on 21,00.

Tällä kaudella Unibet tarjoaa lukuisia erityisvetoja, joista yksi mielenkiintoisimmista kohdistuu jäähykuninkaan titteliin. Porin Ässien Semir Ben-Amor on kyseenalaisilla otteillaan äärimmäisen ilkeä vastustaja, ja hänen kertoimensa jäähykuninkaaksi on 5,50. Hyviä haastajia tässä kyseenalaisessa kilpailussa ovat Vaasan Sportin Otto Karvinen (6,00), JYPin järkälemäinen pakkikolossi Nolan Yonkman (9,00) ja Tapparan Markus ”Kanki” Kankaanperä (9,00). Myös Vaasan Sportin Mike Brennanilta on odotettavissa kovia otteita läpi kauden, ja hänen kertoimensa jäähykuninkaaksi on 9,00.

Tarjoamme tällä hetkellä jo yli 800 vedonlyöntikohdetta kotimaiseen Liigan – listalta löytyy niin pelaaja- kuin joukkuekohtaisia vetoja. Herkkupaloja ovat muun muassa Kärppien Jesse Puljujärven ja Laineen välinen kamppailu pistepörssissä, jokaisen joukkueen paras pistemies, ensimmäiset valmentajapotkut ja Liigan kuumimman maalivahdin nimi. Ja kun kiekko putoaa perjantaina jäähän, jokainen matsi löytyy tuttuun tapaan myös livestä markkinoiden parhaan kohdevalikoiman kera!

Kaikki Liiga-kohteet löydät tästä.