Inside the Octagon: UFC 185


Lauantai on alkuvuoden monen muun lauantain tapaan iso ilta vapaaottelufaneille, sillä Dallasissa rähinöidään kahden mestaruusottelun UFC 185 -iltamat. Kovimmat odotukset kohdistuvat miesten kevytsarjan tittelitaistoon, jossa häikäiseviä otteita esittänyt mestari Anthony Pettis puolustaa kiiltävää vyötään vakuuttavin voitoin haastajaksi edennyttä Rafael dos Anjosia vastaan. Viihdearvoltaan luultavasti vähintään samaa luokkaa on naisten korsisarjan mestaruusvääntö, jossa Carla Esparza yrittää säilyttää tuoreen tittelinsä ja sen haluaa häneltä viedä Puolan niittokone Joanna Jedrzejczyk.

Kutkuttavan pääottelun alkulämmöt kannattaa kotikatsomossa tietysti ottaa alan parhaan ennakon johdolla. Inside the Octagonin tehoduo John Gooden ja Dan Hardy perkaavat jälleen kerran timanttisesti Pettisin ja dos Anjosin kohtaamisen annin. Hardyn ottelijan silmällä esittämät huomiot ovat maallikoille kullanarvoisia.

Tsekkaa tuorein Inside the Octagon alta, ja Karhuherran valinnat tittelimatseihin videon alta.

Karhuherran valinnat:

Pettis vs. dos Anjos - Kuten mestari tylyhkösti totesi ottelun alla: "Rafael on hyvä, mutta minä olen loistava". Pettis on yksinkertaisesti liian hyvä häviämään tätä, peruskerroin on painunut turhan alas, mutta Pettis KO/TKO (2,50) antaa rahanarvoista jännittämisen kohdetta. Kaikki kertoimet.

Esparza vs. Jedrzejczyk - Luotto on kova sen suhteen, että sunnuntain valjetessa meillä on uusi eurooppalainen UFC-mestari. Jedrzejczyk pehmittää tylyllä pystypelillään mestarin ja kääntää viisieräisen nimiinsä. Tästä saadaan tämän iltaman iso altavastaajavoitto. Puolalaishaastajan voitolle saa vielä päälle kahden kerrointa, vaikka asetelma onkin markkinoilla tasaantunut. Kaikki kertoimet.