Inside the Octagon: UFC Fight Night Boston


Nyt on rima korkealla. MMA-universumin kovimmaksi analyytikoksi pakkoleponsa aikana noussut Dan Hardy arveli itse, että nyt tuli tehtyä tähän asti paras Inside the Octagon -ennakko - edellisetkin ovat olleet suht kovaa tasoa analyyseiltään. Mutta nyt on tietysti syytäkin korottaa panoksia, viikonloppuna UFC vierailee Bostonissa (ottelut poikkeuksellisesti sunnuntaina!), ja kutakuinkin kaikki huomio kohdistuu täysin eurooppalaiseen pääotteluun, jossa hype-junan veturista joka suuntaan huuteleva Irlannin Conor McGregor kohtaa saksalaiskonkari Dennis Siverin.

Homma on kuin pedattu sille, että McGregor suorittaa ylikävelyn ja suuntaa voittajana kohti höyhensarjan mestaruusottelua - mutta Siver kivikova ukko, hänelläkin on vaarallisia aseita, vaikka tyylillisesti onkin sopiva irlantilaiselle. Mutta mitä sanovat Hardy ja John Gooden videoidensa äärellä. Tsekkaa alta.

Jos et vielä ole vakuuttunut Hardyn analyyseistä, kannattaa kaivaa tuubin syövereistä Conor McGregorin edellistä ottelua edeltävä Inside the Octagon -jakso, kuunnella tarkkaan, mitä "Outlaw" arvioi ja muistella sitten, miten McGregorin matsissa kävi. 

Ja ensi viikolla jatketaan eurooppalaisittain vielä komeammin, kun Tukholmassa rähistään massiivinen UFC Fight Night 30 000 katsojan edessä. Päätähtenä häärii oman kylän poika Alexander Gustafsson, ja häkissäkin nähdään suomalaisväriä Makwan Amirkhanin debytoidessa isoissa kehissä. Lippu korkealla matkaan lähtee myös Team Unibet, ykkösketjussa JVG ja meikä - ja sinulla on vielä sunnuntai-iltaan saakka mahdollisuus kisata paikasta kokoonpanossa. Sinä ja kaverisi voitte olla VIP-lippujen kera kinkereissä, katsasta kisa: JVG Goes UFC!